Sztárok

Kiss Tibi megtörte a csendet: helyzetjelentést adott magáról a Quimby frontembere

Kiss Tibi 2020-ban döntött úgy, hogy alkoholfüggősége miatt terápiás céllal elvonul a nyilvánosság elől, ezt követően azonban nem nagyon adott magáról életjelet. A zenekar nemrég, közel két év után végre bejelentette, hogy Kiss Tibi mérföldkőhöz ért és visszatér a színpadra – ezzel kapcsolatban írt most pár sort a rajongóinak az énekes.

Eljött a pillanat, melyre oly sokan vártak

A népszerű magyar együttes előadóművésze szinte mindenkit sokkolt, mikor bejelentette, hogy függősége miatt visszavonul és csakis a felépülésére koncentrál. Ezt követően sokáig nem lehetett tudni az állapotáról, illetve arról, mi lesz így a Quimby jövőjét illetően. Idén júniusban a zenekar tagjai egy közleményben tudatták, hogy ismét kapcsolatba léphettek Kiss Tibivel, sőt, már személyesen is tudtak vele beszélni. Júliusban az énekes hosszú kihagyás után újra színpadra állt: mindenkit meglepett, amikor váratlanul megjelent a Budapest Parkban, ahol a Quimby nélkül elénekelte Németh Jucival a Szívemben bomba van című dalt. Most, pár hónappal később pedig végre elérkezett a várva várt pillanat: a páratlan hangú énekes gyógyulása újabb mérföldkőhöz ért, erről maga a zenekar számolt be.

Még nincs vége, olvass tovább!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Éveken át várták magyarok milliói, hogy mikor jön már az új rész a Csillagkapuból O'Neillal, Samantha Carterrel, Teal’c-el és Daniel Jacksonnal. A 2007-ben véget ért sorozat óta drasztikusan...
Sztárok
Az egész 80-as éveket meghatározta a mára ikonikussá vált Flashdance. Töretlen sikerén nincs is mit csodálkozni, de azon már igen, hogy Jennifer Beals közel a hatvanhoz még mindig úgy fest, mint egy...
Home&Design
Ha figyelemmel kíséred az aktuális trendeket, valószínűleg hallottál már a hableányos színek, minták népszerűségéről, amely ezúttal már a lakásdekorálás elemei közé is beférkőzte magát.