Sztárok

85 évesen végleg visszavonul az egyik legnagyobb élő magyar színész

A jövőben nem lép többé színpadra a Kossuth-díjas Mécs Károly.

Nem vállal több szerepet

Visszavonul a színészettől a 85 esztendős Mécs Károly - nyilatkozta a Blikknek a legendás művész, akit sokan még most is A kőszívű ember fiai című Jókai-adaptáció Baradlay Richárdjaként őriznek emlékezetükben. Persze Mécs Károlyt számos más komoly és kihívással teli színészi feladat is megtalálta hosszú pályáján: a világot jelentő deszkákon, filmen, rádióban és szinkronban egyaránt rengeteget láthattuk-hallhattuk. A Nemzet Művésze hatvan évet töltött el a pályán, és egészséges életmódjának köszönhetően még 85 esztendősen is remek formában van, ő azonban nemrégiben úgy nyilatkozott, hátralévő éveiben szeretne inkább a pihenésre koncentrálni, így nemsokára felhagy mesterségével.

„Még egy darabban játszom, aztán visszavonulok. Ez Tamási Áron Vitéz lélek című darabja, amiben még megtartottam a szerepemet, de hát nagyon ritkán játszották a pandémia miatt, és nem tudom, mikor tűzik műsorra legközelebb. De többet már nem vállalok, szeretném békésen leélni ezt a pár évet, ami még hátravan” - szögezte le Mécs Károly.

Lapozz, máris folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.