Sztárok

Merész fotók készültek az Oscar-díjas színésznőről: anyaszült meztelenre vetkőzött a kamerák előtt, mindenét megmutatta

Gwyneth Paltrow nemrég töltötte be az 50. születésnapját: a világhírű színésznő az ötödik X felett is tökéletesen érzi magát a bőrében, így a kerek évfordulót egy meztelen fotósorozattal ünnepelte meg.

Sosem volt szégyenlős

Gwyneth Paltrow – aki olyan neves alkotásokban tűnt fel, mint a Vasember-trilógia, a Hetedik vagy A tehetséges Mr. Ripley – néhány évvel ezelőtt szinte teljesen visszavonult a filmezéstől, s csak néha vállal egy-két kisebb szerepet a Marvel produkciókban. A híresség az utóbbi időben nem nagyon tűnik fel a sajtó hasábjain, leginkább a virágzó Goop nevű márkájára fókuszál, és legfőképp a vagina illatú gyertyái és a vibrátoros karácsonyi reklámjai miatt hívja fel magára a figyelmet. Az 50. születésnapja alkalmából azonban készült róla egy extravagáns fotósorozat, amire a fél világ felkapta a fejét, noha Paltrow korábban sem volt az a szégyenlős fajta.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.