Sztárok

Meglepő őszinteséggel vallott válásáról Vitray Tamás: ezért vitték kenyértörésre kapcsolatukat Kállai Borival

A Kossuth-díjas híresség novemberben ünnepli majd 90. születésnapját, ám saját elmondása szerint egyáltalán nem viseli jól az öregedést.

"Azt hittem, bölcsen, szép csendesen tudok majd kilépni a világból"

Novemberben 90. születésnapját ünnepli a magyar televíziózás legnagyobb még élő alakja, Vitray Tamás. Az újságíró egy évvel ezelőtt Friderikusz Sándor YouTube-műsorában vendégeskedett, ahol ugyan bejelentette, hogy többé nem kíván kamerák elé állni, olykor-olykor mégis a sajtó képviselőinek rendelkezésére áll, ha interjút kérnek tőle. Így történt ez most is: Vitray a Nők Lapjának nyilatkozott jelenlegi élethelyzetéről, arról, hogyan viseli az elkerülhetetlen öregedést, valamint válásáról is őszintén osztotta meg gondolatait.

"Azt hittem, bölcsen, szép csendesen tudok majd kilépni a világból, de összekuszálódva viselem" - fogalmazott az egykori televíziós, majd hozzátette: érzése szerint 51 éves korában nyílt meg az a kapu, ami végül átvezette az öregségbe. Számára egyfajta vízválasztó volt, amikor egy külföldi utazás alkalmával egy negyvenéves nő átadta neki a helyét. Ekkor érezte igazán, hogy szépen, lassan "bácsi" lett belőle.

"Egyszer csak elkezdtek élni a változások, és ezen nem szabad megsértődni. Én legalábbis nem tudok, mert nincs kinek panaszkodnom" - nyilatkozta jelenéről a 89 esztendős újságíró.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.