Ilyen nagy már Gregor Bernadett ritkán látott fia: a 16 éves Álmos helyes tinédzserré cseperedett, örökölte édesanyja híres vonásait

A színésznő ritkán enged betekintést magánéletébe, időnként azonban kivételt tesz: most azt is elárulta, milyen a kapcsolata a kisebbik fiával, Álmossal, aki már belépett a tinikorkba, ám mint kiderült, ő más, mint a korosztálya.

50 éves, de éppoly csinos, mint ahogyan egykor megismertük őt

Gregor Bernadett tehetsége Jászai Mari-díjas színésznőként és érdemes művészként nem vitatott, ahogyan az sem, hogy a fekete hajú szépség karrierje csúcsán rengeteg férfiszív elrablója volt. A színésznő színpadi szerepei mellett ugyanis filmekben és sorozatokban is feltűnt karrierje során, legjelentősebb alakítását talán a Tibor vagyok, de hódítani akarok! című 2006-os magyar vígjátékban nyújtotta, mint a dögös Lady Sandra, de négy éven át szerepelt a Jóban Rosszban című sorozatban is. Mindemellett jutott ideje magánéletére is, amit a mai napig féltve őriz, azt viszont tudni lehet, hogy négyszer ment férjhez: első házasságából született nagyobbik fia, Bence, míg harmadik férjétől, Somogyi Istvántól látta meg a napvilágot Álmos, aki immáron 16 éves, és kész férfi. Galériánkban mutatjuk, mennyire hasonlít a fiú édesanyjára, akitől jó pár vonást is örökölt!

Gregor Bernadett a Blikknek nemrégiben nevelési módszereiről vallott: elárulta, hogy Álmossal nagyon jó a viszonyuk, így igazán szerencsésnek érzi magát. „Szimbiózisban és nagy szeretetben vagyunk a fiammal. Persze, nincs mi ellen lázadnia, mert nem tiltom semmitől. Az is alapvető, hogy nincs feleselés, szerintem a gyerekem szeret engem annyira, hogy ne legyen velem tiszteletlen.”
Kattints a további képekért!

Igazi tinisztárként tartották őt számon a 80-as években, ma azonban a színész már háromszoros nagypapa, és bizony alaposan megváltozott a film óta.

Leadfotó: Facebook

Oldalak