Sztárok

Görög Zita ritkán látott lánya örökölte édesanyja szépségét: a 14 éves Lotti kiköpött mása a modellnek – fotók

Görög Zita nem sűrűn enged bepillantást a magánéletébe, nemrég azonban kivételt tett, és megmutatta, milyen csodaszép kamasszá cseperedett a lánya, Lotti.

Le sem tagadhatnák egymást

Görög Zita a kétezres években robbant be a köztudatba, s hamar hazánk egyik legfoglalkoztatottabb modellje lett – emellett 24 országban dolgozott manökenként, többek között egy évet az Egyesült Államokban, egyet Olaszországban, fél évet pedig Franciaországban töltött. Később a televízió képernyőjén is megcsillogtatta tehetségét, hiszen 2004-ben ő volt a Megasztár első évadának női házigazdája. Azóta természetesen sok minden változott, a gyönyörű modell mostanra háromgyermekes édesanyává vált, de ettől függetlenül mind a mai napig keményen dolgozik, és a modellkedésről sem mondott le. Noha az ország közel húsz éve ismeri a nevét, a magánéletéről csak ritkán beszél, arra pedig különösen figyel, hogy a gyermekeit ne szerepeltesse túl sokszor a közösségi oldalain. Nemrég azonban kivételt tett, ugyanis feltöltött egy fotót a lányáról, Lottiról, aki mostanra csodaszép hölggyé érett:

Görög Zita a Megasztár forgatásán ismerkedett meg Seres Attila koreográfussal, akivel egymásba szerettek, kapcsolatukból pedig két gyermek született: Milán névre keresztelt fiuk 2007-ben, míg lányuk, Lotti 2008-ban látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Béres Alexandra két bájos kislány büszke édesanyja: nagyobbik gyermeke, a 12 éves Panna mostanra csodaszép kamasszá cseperedett, ráadásul kiköpött mása az édesanyjának.

Leadfotó: Instagram/ gorogzita

Oldalak

Sztárok
Utazás
A Cirium repüléselemző cég felmérése derített fényt rá, hogy idén melyik a földkerekség legmegbízhatóbb, legpontosabb légitársasága.
Lifestyle
Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.
Sztárok
A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.