Sztárok

Görög Zita ritkán látott lánya örökölte édesanyja szépségét: a 14 éves Lotti kiköpött mása a modellnek – fotók

Görög Zita nem sűrűn enged bepillantást a magánéletébe, nemrég azonban kivételt tett, és megmutatta, milyen csodaszép kamasszá cseperedett a lánya, Lotti.

Le sem tagadhatnák egymást

Görög Zita a kétezres években robbant be a köztudatba, s hamar hazánk egyik legfoglalkoztatottabb modellje lett – emellett 24 országban dolgozott manökenként, többek között egy évet az Egyesült Államokban, egyet Olaszországban, fél évet pedig Franciaországban töltött. Később a televízió képernyőjén is megcsillogtatta tehetségét, hiszen 2004-ben ő volt a Megasztár első évadának női házigazdája. Azóta természetesen sok minden változott, a gyönyörű modell mostanra háromgyermekes édesanyává vált, de ettől függetlenül mind a mai napig keményen dolgozik, és a modellkedésről sem mondott le. Noha az ország közel húsz éve ismeri a nevét, a magánéletéről csak ritkán beszél, arra pedig különösen figyel, hogy a gyermekeit ne szerepeltesse túl sokszor a közösségi oldalain. Nemrég azonban kivételt tett, ugyanis feltöltött egy fotót a lányáról, Lottiról, aki mostanra csodaszép hölggyé érett:

Görög Zita a Megasztár forgatásán ismerkedett meg Seres Attila koreográfussal, akivel egymásba szerettek, kapcsolatukból pedig két gyermek született: Milán névre keresztelt fiuk 2007-ben, míg lányuk, Lotti 2008-ban látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Béres Alexandra két bájos kislány büszke édesanyja: nagyobbik gyermeke, a 12 éves Panna mostanra csodaszép kamasszá cseperedett, ráadásul kiköpött mása az édesanyjának.

Leadfotó: Instagram/ gorogzita

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.