Sztárok

Őszintén vallott karrierjéről és magánéletéről Csepregi Éva: „Attól tartottam, hogy ha élőben látnak, csalódást okozom”

Éva generációk számára a kedves, mosolygós, szőke lány, aki bármelyikünk személyes ismerőse vagy barátja lehetne. Nincs olyan, aki a hatalmas Neoton repertoárból ne fújna legalább egy szövegrészt kívülről a Don Quijote, a Holnap hajnalig, a Latin szerenád, a Pago,pago, az I love You,a Tini dal, vagy a Marathon felhangzásakor. D.Tóth Kriszta Csepregi Évával útiemlékekről, barátságról, családról beszélgetett.

Belső viták és nehézségek

Az idei nyár koncertekkel telt, így általában a turnékalendáriumban a hét első napjai maradnak a regenerálódásra. Hétvégente a zenekarnak rendszerint 5 fellépése van, amely ugyan megterhelő, mégis örömökkel teli. A menedzserük anno azt mondta, hogy a csúcsról nehéz tovább lendülni, ezért kellenek a hullámvölgyek is. Amikor feloszlott a Neoton és meghalt Erdős Péter, a menedzserük, az volt talán az elmúlt évtizedek legkomolyabb hullámvölgye Éva számára. A csapat méltatlan helyzetbe került a belső viták miatt, a szétszakadt társaság, a névhasználat mind mind belső ügy volt, amely mégis a nyilvánosság előtt zajlott. A gigantikus rajongótábor is nehezen élte meg a szétszakadást, ami „olyan volt, mint egy bokszmérkőzés”. A Neoton-famíliához nem illett ez a fajta torzsalkodás. Azóta a megmaradt formáció a Neoton Família sztárjaiként, közeli barátokból igazi csapatként működik. Éva egyébként természetét tekintve konfliktuskerülő alkat, nehezen viseli a veszekedést, ám ha elszakad a cérna, robban, de ezt nem kedveli magában. Dávid, a fia igazi békéltető, ha kell, figyelmezteti édesanyját, hogy ne rombolja le a róla élő kedves, aranyos képet.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.