Sztárok

Emlékszel rá? Ő volt a Vészhelyzet sármos Kovac dokija: így néz ki ma a színész – fotók

A horvát származású Goran Višnjić 10 éven át alakította dr. Luka Kovac szerepét a nagysikerű kórházsorozatban, a Vészhelyzetben. A jóképű színész sokak szívébe belopta magát az évek során, az utóbbi időben azonban csak keveset hallani róla.

Orvosként vált népszerűvé

Magyarországon is hatalmas sikert aratott a kilencvenes években debütáló Vészhelyzet című sorozat, amely betekintést engedett az orvosok munkájába és a megyei kórház sürgősségi osztályának mindennapjaiba, mindezt drámai elemekkel, valamint izgalmas cselekménnyel megfűszerezve – a széria 1996-ban került képernyőre, és 15 évadon át futott, egészen 2009-ig. A történetnek hála a szereplőgárda egyből ismertté és népszerűvé vált az egész világon – például George Clooney számára (aki Dr. Doug Ross szerepét alakította) egyértelműen a Vészhelyzet hozta el az áttörő sikert Hollywoodban. De persze nem csak az Oscar-díjas sztárnak volt szerencséje a sorozattal, hiszen dr. Luka Kovac megformálója, Goran Višnjić is sokat profitált a dokiszerepből. Galériánkban megmutatjuk, hogyan néz ki napjainkban a jóképű színész, valamint kiderül az is, mi történt vele a széria befejezése óta:

1999-ben a Vészhelyzet című sorozatban George Clooney távozásával megürült a szépfiú-pozíció, így a 7. évadban Goran Višnjić is csatlakozhatott a stábhoz. Szerepe szerint egy délszláv háborút megjárt horvát orvost alakított, így az akcentusa miatt sem kellett aggódnia.
Kattints a további képekért!

Noah Wyle, a Vészhelyzet kölyökarcú Carter dokija felett is eljárt az idő, talán csak a mosolya a régi. Te felismernéd benne az egykor sármos karaktert?

Leadfotó: Chris Haston/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.