Sztárok

Gyermeket vár Stohl Luca: a közelgő anyaságról nyilatkozott a 30 éves műsorvezető

Az ATV Híradójának műsorvezetője kilenc éve van együtt szerelmével, másfél éve házasodtak össze, s nyárra várják első gyermeküket.

Szinte a szülésig képernyőn marad

Várandós az ATV Híradójának 30 esztendős műsorvezetője, a táncművészként is ismertté vált Stohl Luca. A híresség és szerelme kilenc éve alkotnak egy párt, másfél évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, első gyermeküket pedig nyárra várják. Stohl Lucát szemlátomást hihetetlenül boldoggá teszi a kismamasága, az örömteli fejleménnyel kapcsolatos gondolatait nemrégiben meg is osztotta a nyilvánossággal: "Nyárra várjuk az első gyermekünket, nagyon boldogok vagyunk. Az szintén hatalmas megnyugvás, hogy az ATV csapata nagyon támogató és ők is együtt örülnek velünk" - nyilatkozta a televíziós a naphire.hu-nak.

Stohl Luca elmondta: bár férjével terveztek közös gyermeket, számukra is valódi meglepetésként érkezett a hír, hogy ennyire hamar háromtagúvá bővül a családjuk. A híradós azt mondja: örül, hogy várandóssága dacára még sokáig láthatják a nézők az ATV képernyőjén, hiszen szinte a szülésig folytatja majd műsorvezetői munkáját. "Akkor fogok visszatérni, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő. Bízom benne, hogy nem kell sokáig nélkülözniük majd a nézőknek és a csatornának sem" - latolgatta a jövőt a 30 esztendős televíziós.

A sztárcsemete szilveszterkor tudatta Instagramján, hogy első gyermekét várja szerelmével, a RAC művésznéven ismertté vált zenésszel, André Allen Anjosszal.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...
Sztárok
Zelda Williamst mélységesen felháborította, hogy édesapja hangját is újraalkotta a mesterséges intelligencia.
Lifestyle
Minden nagyon gyorsan történt, mire a fiatal lány felocsúdott, már oda volt mellé szíjazva.