Sztárok

Gyermeket vár Stohl Luca: a közelgő anyaságról nyilatkozott a 30 éves műsorvezető

Az ATV Híradójának műsorvezetője kilenc éve van együtt szerelmével, másfél éve házasodtak össze, s nyárra várják első gyermeküket.

Szinte a szülésig képernyőn marad

Várandós az ATV Híradójának 30 esztendős műsorvezetője, a táncművészként is ismertté vált Stohl Luca. A híresség és szerelme kilenc éve alkotnak egy párt, másfél évvel ezelőtt kötötték össze az életüket, első gyermeküket pedig nyárra várják. Stohl Lucát szemlátomást hihetetlenül boldoggá teszi a kismamasága, az örömteli fejleménnyel kapcsolatos gondolatait nemrégiben meg is osztotta a nyilvánossággal: "Nyárra várjuk az első gyermekünket, nagyon boldogok vagyunk. Az szintén hatalmas megnyugvás, hogy az ATV csapata nagyon támogató és ők is együtt örülnek velünk" - nyilatkozta a televíziós a naphire.hu-nak.

Stohl Luca elmondta: bár férjével terveztek közös gyermeket, számukra is valódi meglepetésként érkezett a hír, hogy ennyire hamar háromtagúvá bővül a családjuk. A híradós azt mondja: örül, hogy várandóssága dacára még sokáig láthatják a nézők az ATV képernyőjén, hiszen szinte a szülésig folytatja majd műsorvezetői munkáját. "Akkor fogok visszatérni, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő. Bízom benne, hogy nem kell sokáig nélkülözniük majd a nézőknek és a csatornának sem" - latolgatta a jövőt a 30 esztendős televíziós.

A sztárcsemete szilveszterkor tudatta Instagramján, hogy első gyermekét várja szerelmével, a RAC művésznéven ismertté vált zenésszel, André Allen Anjosszal.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!