Sztárok

Megszületett Puskás-Dallos Petiék kisfia

A házaspár első gyermeke az Ábel nevet kapta.

"Semmihez sem fogható érzés"

Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi az Instagram felületén közölték rajongóikkal, hogy világra jött első gyermekük, aki az Ábel nevet kapta szüleitől. A kis trónörökösről fényképeket is mutattak a követőknek.

"Eljött ez a csodálatos pillanat, hogy karunkba ölelhetjük kisfiunkat. Semmihez sem fogható érzés. Imádunk, szeretünk és mindig vigyázni fogunk rád, Ábel. Köszönjük szépen azt a rengeteg szeretetteljes jókívánságot, kedvességet amit kaptunk a családunktól, barátainktól, tőletek az elmúlt 9 hónapban "- írták a felvételek mellé.

Dallos Bogi és Puskás Peti útjai először az X-Faktor című tehetségkutatóban keresztezték egymást, a tehetségkutatóban mindketten zsűritagként szerepeltek. 2019-ben derült ki, hogy szerelemre lobbantak egymás iránt, 2021 februárjában jegyezték el egymást, fél évvel később pedig az esküvőre is sor került. A sztárpár tavasszal jelentette be, hogy családjuk három tagúra bővül.

A TMZ információi szerint világra jött Rihanna és A$AP Rocky második gyermeke.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...