Sztárok

Elképesztő a valódi ok: ezért érhetett véget Király Viktor házassága

Úgy tűnt, a Megasztár korábbi felfedezettje tényleg révbe ér szíve választottja, Virág Anita mellett, végül azonban mégis zátonyra futott a házassága. De vajon miért?

Már az esküvőn látni lehetett, hogy valami nem stimmel

Pedig kettejük közös története tényleg úgy indult, mint egy megelevendett, 21. századi tündérmese. Aztán mégis súlyos törés következhetett, hiszen egy ideje már tudjuk, hogy a Megasztár korábbi felfedezettje és felesége, Anita útjai különváltak. Rajongóik mindmáig azt találgatják, hogy pontosan milyen események vezethettek a szakításhoz. Sokan azt rebesgetik, már a kezdeti időszakba bele volt kódolva kapcsolatuk bukása. A Blikk a Hot! magazin cikkére hivatkozva arról ír, hogy már az esküvőn sejteni lehetett: Viktort és Anitát nem egymásnak teremtette az ég.

Az esküvőn Anita családja jóval nagyobb létszámban jelent meg, mint Viktoré, a rokonok pedig kezdettől fogva azt mondogatták, hogy a fiatal nő megfogta az Isten lábát a neves énekessel.
Kattints a további képekért!

A hajdani sztárpár tagjai az Országos Mentőszolgálat által rendezett városligeti mentőnapon jelentek meg együtt.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.