Sztárok

Linda Evangelista: "Tudom, hogy fél lábbal a sírban vagyok"

A szupermodell több ízben is megküzdött a mellrákkal: a rettegett kórral vívott harc hosszú árnyékot vetett utóbbi éveire.

Óriási pofonokat kapott az élettől

Linda Evangelista a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legfelkapottabb modellje volt, az utóbbi években azonban jobbára csupán balul sikerült zsírleszívása kapcsán cikkeznek róla az újságok. A kanadai származású világsztár nemrégiben a The Wall Street Journalnek adott interjút, melyet a Daily Mail szemlézett. Az 58 éves híresség felfedte szívszorító titkát: az elmúlt öt évben két alkalommal is mellrákkal diagnosztizálták.

Lindánál 2018-ban észlelték először a daganatot, az egykori topmodell akkor a maszektómia mellett döntött, nem akarta ugyanis, hogy a betegség esetleg kiújuljon.
Kattints a további képekért!

A lábfej azon testrészeink közé tartozik, melyeket nem vizsgálunk át kellő alapossággal. Pedig nem ártana, ugyanis - bármily hihetetlenül is hangzik - ezen a területen is kialakulhatnak igen súlyos betegségek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....