Gólyahír! Megszületett Rihanna első gyermeke

Világra jött az énekesnő és A$AP Rocky közös gyermeke, azonban - a mostani gyakorlattól eltérően - egyik híresség sem erősítette meg a hírt az Instagramon.

Édesanya lett a neves énekesnő

Megszületett a világhírű barbadosi énekesnő, a 34 esztendős Rihanna első gyermeke - értesült a TMZ. A lap szerint a zenei előadó május 13-án adott életet kisbabájának, azt azonban egyelőre még nem lehet tudni, hogy milyen nevet kapott a kicsi. A TMZ olyan titokzatos forrásokra hivatkozik cikkében, akiknek "konkrét tudomásuk" van a szülésről. Rihanna azonban - a mostanság népszerű gyakorlattól eltérően - nem erősítette meg az örömhírt az Instagramon, és A$AP Rocky is hallgatásba burkolózott.

A divatmogulként is híressé vált énekesnőről év elején derült ki, hogy gyermeket hord a szíve alatt. A celebritást és szerelmét, a rapperként ismert A$AP Rocky-t akkor New Yorkban kapták lencsevégre, Rihanna terhespocakja pedig félreérthetetlenné vált.

A két híresség kapcsolatáról 2020-ban kezdett először cikkezni a bulvársajtó. Sajtóértesülések szerint az énekesnő és a rapper egy éven keresztül baráti kapcsolatot ápolt egymással, viszonyuk azonban idővel szerelemmé érett. Rihanna korábban a milliárdos Hassan Jameel partnere volt, akivel 2020 januárjában szakítottak.

Rihannát és A$AP Rocky-t utoljára május 9-én látták együtt: akkor egy étteremben mutatkoztak nyilvánosan. Az énekesnőről legutóbb akkor írtunk, amikor kiderült: várandóssága miatt ugyan kihagyta a Met-gálát, a szervezők mégsem feledkeztek meg róla, ugyanis egy digitális szoborral tisztelegtek előtte.

Fotó: 123rf

Michelle Williams, a fiatalon elhunyt hollywoodi színész egykori partnere harmadik gyermekével várandós.

Leafotó: 123rf

Oldalak