Demi Moore közös képet posztolt Bruce Willisszel – Így reagált a fotóra a színész mostani felesége

A színésznőnek a jelenleg zajló Cannes-i Filmfesztivál okán támadt kedve nosztalgiázni, azt idézte fel, amikor ex-férjével anno ők is részt vettek a rangos eseményen. Demi Moore Instagramra feltöltött fotójához Bruce Willis mostani felesége, Emma Heming is hozzászólt.

Baráti a viszonyuk

Demi Moore és Bruce Willis egykor Hollywood álompárja volt. 1987-től 2000-ig tartó házasságuk alatt lányuk született, és a válásukat követően is megőrizték a jó kapcsolatot, olyannyira, hogy a színész is meghívást kapott ex-felesége esküvőjére 2005-ben, amikor Moore Ashton Kutcherrel állt az oltár elé. Bár azóta tudjuk, hogy ez a frigy sem tartott örökké, Willis ilyen szempontból szerencsésebb volt: 2009-ben vette feleségül Emma Heming fotómodellt. Házasságukból két kislány született: Mabel 2012-ben, Evelyn pedig 2014-ben jött világra.

Az exek közötti jó viszonyt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Moore, közös lányaikkal és a Willis többi családtagjával együtt nyilvánosan támogatja az afáziával küzdő, színészettől emiatt visszavonult sztárt. A minap például egy közös fotót osztott meg kettejükről az Instagram-oldalán. A kép akkor készült, mikor a házaspár 1997-ben a Cannes-i Filmfesztivál vörösszőnyegén pózolt Az ötödik elem című film premierjén.

A bejegyzéshez Emma Heming is kommentelt, hozzászólásában pedig egy erős pozitív érzelmek sorozatát kifejező szlenget használt (angolul: all the feels, szó szerinti magyar fordításban azt jelenti: minden érzelem), illetve gyönyörűnek nevezte a képen szereplő párost.

Úgy tűnik, Andie remek génjeiből kijutott mindkét lányának: Margaret olyannyira szerencsés, hogy szépségéből még modellkarriert is tudott csinálni.

Leadfotó: Ron Davis/Getty Images

Oldalak