Idén kihagyta a Met-gálát a várandós Rihanna - az énekesnőt is meglepte, hogyan reagáltak a szervezők

A barbadosi születésű énekesnő minden alkalommal ellopja a show-t, ha tiszteletét teszi a nagyszabású divateseményen. Idén azonban - vélhetően várandóssága miatt - kihagyta a Met-gálát a világsztár, a szervezők viszont ezúttal sem feledkeztek meg róla.

Rihanna nélkül szinte elképzelhetetlen a Met-gála

Hétfő este került sor New Yorkban a divatvilág legjelentősebb adománygyűjtő eseményére, a rendszerint seregnyi világsztárt felvonultató Met-gálára. Vannak olyan hírességek, akik a világ minden kincséért sem hagynák ki a Metropolitan Művészeti Múzeum patinás múltú rendezvényét, sőt némi túlzással akár úgy is fogalmazhatnánk, nélkülük kár is sort keríteni a nagyszabású kiállításmegnyitóra. Természetesen 2022-ben is számos olyan celebritás színesítette a felhozatalt, akik stílusikonként is meghatározó tényezők: Kim Kardashian például hét kilótól szabadult meg annak érdekében, hogy Marilyn Monroe ikonikus ruháját viselhesse, Naomi Campbell pedig egy meglepően unalmas ruhában jelent meg az idei gálán, mégis mágnesként vonzotta a tekinteteket. A 34 éves barbadosi születésű énekesnő, Rihanna azonban idén nem jelent meg a rendezvényen - feltételezhető azonban, hogy "igazolt hiányzásról" van szó, hiszen a gyémánttorkú előadóművész bármelyik pillanatban életet adhat A$AP Rocky rapperre közös gyermekének.

A Met-gála szervezői azonban annak ellenére sem feledkeztek meg a neves zenei előadóról, hogy Rihanna ezúttal nem bukkant fel a gálán. A gálát hagyományosan a Vogue magazin főszerkesztője, Anna Wintour vezeti, aki nem akármilyen gesztussal tisztelgett az énekesnő előtt.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, cikkünk nem ér véget!

Oldalak

  • 1
  • 2