Megtervezte öngyilkosságát Rékasi Károly: Eljutottam odáig, hogy nincs értelme a további létezésemnek

Az 59 éves magyar színész 2015-ben szenvedett súlyos motorbalesetet, több mint egy héten át ápolták az intenzív osztályon, számos műtétet hajtottak végre rajta, de úgy érzi, hét év után sem kapta vissza a régi életét. Rékasi egy időben annyira elkeseredett, hogy az öngyilkosságot is fontolóra vette.

"Alig várom, hogy kitöröljek mindent, ami ehhez a balesethez kapcsolódik"

2015-ben szenvedett súlyos motorbalesetet a színház- és filmszínészként is ismert Rékasi Károly. Az 59 éves magyar színész életében óriási törést jelentett a váratlan esemény. Egy héten keresztül ápolták az intenzív osztályon, majd - mindeddig - tizenegy műtétet hajtottak végre rajta. A mozirajongók emlékezetében Tom Cruise magyar szinkronhangjaként élő híresség azt mondja, a mai napig nem gyógyuló lelki sebeket ejtett rajta az a bizonyos hét évvel ezelőtti nyári nap. Rékasi abban bízik, hogy egyszer végre maga mögött hagyhatja a baleset keserű emlékét, és visszatérhet régi életéhez. A színész számára most ez a legfontosabb cél, és ugyan jelenleg bizakodó, az elmúlt néhány esztendőben számos hullámvölgyet is megélt már.

"Alig várom, hogy nyomjak egy delete gombot erre az egész történetre, és kitöröljek mindent, ami ehhez a balesethez kapcsolódik. Kijelenteni persze nem merem, de nagyon bízom benne, hogy ez a tizenegyedik valóban az utolsó műtétem volt, és lassan újból elkezdhetek ember lenni" - árulta el a Hot! magazinnak a jellegzetes orgánumú színművész, akinek élete 180 fokos fordulatot vett a balesetet követően.

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

  • 1
  • 2