Gólyahír! Megszületett Karsai Zita első gyermeke

A táncművész még tavaly jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. Most életet adott kislányának, Lilinek.

Sosem mondott le az anyaságról

Karsai Zita még tavaly év végén jelentette be, hogy első gyermekével várandós. A közismert, sikeres táncművészt 2006-ban, a Megatánc című produkció révén ismerte meg ország-világ, s hamar a nézők új kedvencévé avanzsált. A TV2 táncos showműsorában minden létező babért learatott, és végül igencsak előkelő helyen - másodikként - fejezte be a látványos-fordulatos megmérettetést. Laza, könnyed, szókimondó stílusa, természetessége és energikussága azonnal szimpátiát ébresztett a közönségben, de a szakma is felfigyelt egyedülálló személyiségére, s a Megatáncot követően még több szórakoztató műsorban is láthatták az érdeklődők.

A 42 esztendős magyar híresség több interjúban is kifejtette, hogy sosem mondott le az anyaságról, ám élete úgy alakult, hogy mindezidáig várnia kellett rá. Korábbi férjével, Margl Tamással - akivel Dubajban éltek - nem született közös gyermekük. Azóta azonban szerencsére ismét rámosolygott a szerelem, s a sors ezúttal nem tagadta meg tőle az anyaság csodálatos ajándékát.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

  • 1
  • 2