Sztárok

Észbontóan jóképű Gina Lollobrigida ritkán látott unokája: hódít a nők körében a 29 éves Dimitri, aki nagymamája nyomdokaiba lépett

Gina Lollobrigida messzi földön híres volt szépségéről, szerencsés génjeit pedig unokája, Dimitri is jól láthatóan megörökölte, ráadásul a 29 éves fiatalember mostanra néhai nagymamája nyomdokaiba lépett.

Sármos és tehetséges

Minden idők egyik legünnepeltebb ikonja és szexszimbóluma, valamint az olasz filmművészet legendás alakja volt Gina Lollobrigida, aki január 16-án, 95 esztendősen távozott az élők sorából. A kivételes szépséggel megáldott mozicsillag elképesztően gazdag életművet hagyott hátra, ráadásul nemcsak hazájában, hanem a világ minden pontján szert tett népszerűségre, jelentős nemzetközi sikerekei mellett pedig mindeközben a magánélete is szépen alakult – legalábbis egy ideig. Az isteni Lollo a negyvenes években, Olaszországban ismerkedett meg Milko Skofic szlovén orvossal, akivel pillanatok alatt egymásba habarodtak, majd nyolc hónapnyi randevúzás után 1949-ben álltak oltár elé – házasságukból egy gyermekük született, Milko Skofic Jr., aki bár nem egy filmben szerepelt gyermekkorában édesanyja mellett, végül letért a színészi pályáról, s ma már teljesen civil életet él. 1990-ben vette feleségül élete szerelmét, Maria Grazia Fantasiát, négy évvel később pedig világra jött egyetlen közös gyermekük, Dimitri Skofic, aki mostanra felnőtt férfivá érett, ráadásul örökölte híres nagymamája csodás génjeit, hiszen rendkívül vonzó külső adottságokkal áldotta meg a sors. Galériánkban megmutatjuk, milyen jóképű a néhai színésznő 29 éves unokája:

Gina Lollobrigida és Milko Skofic házassága 1971-ben futott zátonyra, miután a díva több alkalommal is félrelépett – viszonya volt George Kaufman New York-i ingatlanügynökkel, illetve Christiaan Barnard dél-afrikai orvossal, aki a világon az első szívátültetést végezte.
Kattints a további képekért!

Elizabeth Taylor 37 éves unokája, Quinn Tivey feltűnően jóképű férfi lett, azonban nemcsak külső adottságaival, hanem jótékony természetével is sokak szimpátiáját kivívja.

Leadfotó: Archive Photos/Getty Images
Forrás: donnaglamour.it

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Utazás
Ha szeretnétek kimozdulni egy kicsit a családdal vagy a barátokkal húsvétkor, de még nem döntöttétek el, merre is mennétek szívesen, ez az 4 város csodálatos élményekkel vár titeket!
Sztárok
A színész-énekes-műsorvezető Miller Dávid őszintén vallott egykori függőségéről, amit úgy érez, a mobilja váltott ki. Mára tudatosan kezeli és osztja be idejét, és sikerült megtalálnia a képernyőidő...