Sztárok

Gelencsér Timi ritkán látott nővére igazi bombázó: a szépségkirálynő le sem tagadhatná gyönyörű testvérét

Mintha a két testvér tükörképe lenne egymásnak – úgy látszik, a szépség öröklődik a Gelencsér-családban.

Csodás gének

Egyik szőke, másik barna – ez a legfőbb különbség Gelencsér Timi és nővére, Hajni között, egyébként azonban mintha ikrek lennének: a különleges vonások és a szexi test mindkettőjüknél pipa. Na persze tesznek is érte, hiszen Timi világéletében a sport megszállottja volt, a Dancing with the Stars első évadában pedig láthattuk is ennek eredményét: párjával, Hegyes Berci profi táncossal megnyerték a műsort, Timi pedig azóta már az Exatlonban is megmutatta, milyen nagy harcos is ő. Az egykori Miss World Hungary szépségverseny győztese idén műsorvezetőként debütált a DWTS háttérműsorában, és meg sem lepődtünk, hogy ő ebben is tehetséges volt. Nagyon úgy fest tehát, hogy a Gelencsér-családban valami csodagén öröklődik, és nem csupán tehetség terén: Timi nővére, a 29 éves Hajni legalább annyira gyönyörű, mint testvére. Nem hiszed? Galériánk rá a bizonyíték!

Timit senkinek sem kell bemutatni, hiszen mióta az ő fejére került a korona a Miss World Hungary szépségversenyén, az egész ország ismeri őt, tehetségét, rátermettségét és tudását pedig folyamatosan bizonyítja a különböző tévéműsorokban.
Kattints a további képekért!

A hatszoros Grammy-díjas angol zenész 2016. január 10-én távozott az élők sorából, 69 évesen – kiderült, mik voltak az utolsó szavai. Egy barátjának írt leveléből úgy tűnik, a zenész érezte, hogy már nincs sok hátra számára…

Leadfotó: Instagram/timella

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.