Gelencsér Timi ritkán látott nővére igazi bombázó: a szépségkirálynő le sem tagadhatná gyönyörű testvérét

Mintha a két testvér tükörképe lenne egymásnak – úgy látszik, a szépség öröklődik a Gelencsér-családban.

Csodás gének

Egyik szőke, másik barna – ez a legfőbb különbség Gelencsér Timi és nővére, Hajni között, egyébként azonban mintha ikrek lennének: a különleges vonások és a szexi test mindkettőjüknél pipa. Na persze tesznek is érte, hiszen Timi világéletében a sport megszállottja volt, a Dancing with the Stars első évadában pedig láthattuk is ennek eredményét: párjával, Hegyes Berci profi táncossal megnyerték a műsort, Timi pedig azóta már az Exatlonban is megmutatta, milyen nagy harcos is ő. Az egykori Miss World Hungary szépségverseny győztese idén műsorvezetőként debütált a DWTS háttérműsorában, és meg sem lepődtünk, hogy ő ebben is tehetséges volt. Nagyon úgy fest tehát, hogy a Gelencsér-családban valami csodagén öröklődik, és nem csupán tehetség terén: Timi nővére, a 29 éves Hajni legalább annyira gyönyörű, mint testvére. Nem hiszed? Galériánk rá a bizonyíték!

Timit senkinek sem kell bemutatni, hiszen mióta az ő fejére került a korona a Miss World Hungary szépségversenyén, az egész ország ismeri őt, tehetségét, rátermettségét és tudását pedig folyamatosan bizonyítja a különböző tévéműsorokban.
Kattints a további képekért!

A hatszoros Grammy-díjas angol zenész 2016. január 10-én távozott az élők sorából, 69 évesen – kiderült, mik voltak az utolsó szavai. Egy barátjának írt leveléből úgy tűnik, a zenész érezte, hogy már nincs sok hátra számára…

Leadfotó: Instagram/timella

Oldalak