Sztárok

Papp Gergő: A párom szülei addig bírtak, amíg nem udvaroltam a lányuknak

Annak idején az egész ország döbbenten konstatálta a hírt, miszerint 17 esztendő után zátonyra futott a közismert riporter, Papp Gergő házassága. A híresség persze nem búslakodott sokáig: viszonylag gyorsan vigaszt talált egy nálánál évtizedekkel fiatalabb hölgy, Petra oldalán. Most azonban kiderült: bár a szerelmesek ragaszkodása töretlen, új párja szülei nem lelkesednek az országosan ismert műsorvezetőért.

A Balaton mellett kezdett új életet

Papp Gergő, a közismert magyar műsorvezető tavaly nyáron az egész országot sokkolta: ekkor derült ki - ráadásul az RTL Klub Reggeli című műsorának élő adásában -, hogy a riporter házassága 17 esztendő után zátonyra futott, s immáron nem alkot egy párt feleségével, Judittal. A 48 éves sztár és neje persze már korábban meghozták a fájdalmas döntést, miszerint bölcsebb, ha istenhozzádot mondanak egymásnak. Innen nézve tehát nem is annyira meglepő, hogy a meghökkentő bejelentést követően "Pimasz úr" máris egy új barátnő oldalán mutatkozott. Papp Gergő fejét egy nálánál évtizedekkel fiatalabb énekesnő, Pintér Petra csavarta el. A szerelmesekről tavaly nyáron derült ki, hogy a Balaton mellett építették fel közös életüket, a riporter azonban ekkor még szemmel láthatóan nem szerette volna, ha a publikum mélyebb betekintést nyer magánéletébe. „Azt sem akartam, sőt még most sem szeretném, ha Petrát „Pimasz úr csajaként” aposztrofálnák és emiatt hátrány érné” - nyilatkozta akkor a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy az énekesnővel másfél évvel korábban ismerkedtek meg, de szerelmük csak 2020 februárjában, közvetlenül a koronavírus-járvány előtt rügyezett ki.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...