Sztárok

Ő Papp Gergő új párja: Egy énekesnő hódította meg a műsorvezető szívét

Több részletet is megosztott új barátnőjéről.

Örökre vége

Több mint egy hónapja robbant a hír az RTL Klub Reggeli című műsorának élő adásában, miszerint Papp Gergő és neje, Judit, 17 év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Már akkor kiderült, hogy a döntést egy ideje meghozták, azóta pedig mindkettőjük szívét meghódította valaki más: egymás párjait pedig közös gyereküknek is bemutatták már. Azt azonban, hogy ki a műsorvezető új párja, eddig nem hozták nyilvánosságra, a minap azonban Papp Gergő megtörte a csendet, és büszkén mesélt új barátnőjéről, aki egy énekesnő.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.