Gelencsér Timi színésznői babérokra tör: "Bármikor tudok sírni"

A szépségkirálynő elárulta, mihez kezd a korona átadása után.

Vajon ki Lesz Gelencsér Timi utódja?

A 23 éves Gelencsér Tímea nevét tavaly ismerte meg az ország, amikor a Magyarország Szépe döntőjében az ő fejére került a korona. Később, a washingtoni világversenyen is nagyon szép eredményt ért el, bekerült a 20 legszebb közé. Timi imádja a pörgést, az elmúlt napokat például a 2017-es Magyarország Szépe felkészítő táborában töltötte, ugyanis idén már ő is zsűritag.

„Nagyon élvezem királynőségem utolsó időszakát, nagyon izgalmas az utolsó pár hét. Ez egy keserédes érzés, hiszen imádtam az országot képviselni. Itt az ideje azonban, hogy valaki más kapja meg ezt a lehetőséget” – mesélte nekünk Timi széles mosollyal a táborban, majd folytatta.

„Nagyon nehéz most, ki kell választanom, hogy szerintem ki lehetne a méltó utódom. Eddig első benyomás alapján rangsoroltuk a döntősöket, arcra, alakra pontoztunk. Most azt fogjuk megnézni, mennyire bírják a terhelést, a próbákat, a magas sarkúban járást, a nem alvást, a sok utazást. Még egy kicsit bizonytalan vagyok, hogy ki legyen a győztes, de szerencsére tizenhatan vagyunk a zsűriben, úgyhogy nem egyedül kell eldöntenem” – árulta el, majd azzal folytatta, milyen nehézségekkel kell megküzdenie egy királynőnek.

„A leendő királynőnek talán az lesz a legnehezebb, hogy megszokja, nincsen fix napirend. Minden nap máskor és máshova kell menni. Ha hétfőn éjjel kettőig forgatás van, de reggel hatra már egy fotózáson a helyed, akkor ott kell lenni, nincs mese. Számomra ez nem volt nehéz, mert szerintem, aki ezt szívből csinálja, annak ez nem munka. Remélhetőleg az új királynő is így fogja ezt felfogni” – magyarázta a 2016-os királynő, aki nagyon kíváncsi az idei versenyzőkre.

„Kimondottan szeretném megismerni a lányokat. Mondtam is nekik, hogy jöjjenek, kérdezzenek bármit, ha szeretnének. Emlékszem, tavaly tele voltam kérdésekkel, de nem mertem feltenni őket. Például, hogy ilyen cipőt, illetve szoknyát érdemes felvenni. Most már tudom, az a lényeg, hogy az ember saját magát adja. Ha belebújsz valaki másnak a bőrébe, akkor nem fogjuk tudni, ki is vagy valójában” – mondta a lány, aki most már a fényes jövőn töri a fejét, amelyről egészen konkrét elképzelései vannak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!