Sztárok

"Azt mondtam Istennek, hogy egyet kérek már csak tőled: azt, hogy ne ébredjek fel!" - Gáspár Laci hazugságvizsgálón

A 20 perc őszintén legújabb epizódjában Gáspár Lacival beszélgetünk, akit szokásosan egy hazugságvizsgálóra kötve kérdeztünk.

A 20 perc őszintén e heti vendége Gáspár Laci

A 20 perc őszintén második évadába olyan sztárokat hívtunk meg, mint Kulcsár Edina, Mucsi Zoltán és Szabó Simon. Az e heti epizódban pedig az X faktor egyik zsűrijével, Gáspár Lacival beszélget Kraszkó Zita, a Femcafe főszerkesztője. Gáspár Laci mesélt arról, hogy mennyit segített neki a hit az élete során, például abban, hogy hogy felépüljön sérülése után. Arról is beszélt, hogy mennyire nehezen indult be a karrierje, és milyen nehézségekkel küzdött gyermekkorában.

Nézd meg a teljes videót itt:

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FOXPOST, az ország legnagyobb csomagautomata-hálózata.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.