Ez a szőke lány volt Freddie Mercury felesége - Így szeretett a sztár, aki ma lenne 70 éves

Gondoltad volna, hogy Freddie Mercury, aki köztudottan a saját neméhez (is) vonzódott, fiatalkorában egy lányba volt szerelmes? A sztár, aki ma lenne 70 éves, élete végéig úgy emlegette Maryt, mint a feleségét. Olvasd el megható szerelmi történetüket!

Freddie Mercury ma lenne 70 éves

A Queen frontembere, a felejthetetlen Freddie Mercury éppen ma 70 éve látta meg a napvilágot Zanzibáron, Farrokh Bulsara néven. Gyermekkorának nagyrészét Indiában töltötte, már 7 évesen zongorázni tanult, 12 évesen pedig megalapította első saját bandáját. 17 évesen tért vissza családjához, ám a zanzibári forradalom miatt menekülniük kellett, így Angliába költöztek. Miután művészeti szakon lediplomázott, összeköltözött akkori szerelmével, Mary Austinnal. Igen, egy nővel. 1976-ban, 30 évesen szakított a lánnyal, ekkor jött rá, ő tényleg a férfiakat szereti. Freddie és Mary szétváltak ugyan, de az énekes életének végéig nagyon közeli barátságot ápoltak. Freddie gyakran emlegette őt élete szerelmeként és legjobb barátjaként.

"A szeretőim mindig megkérdezték, miért nem tudják helyettesíteni Maryt. Mondtam nekik, hogy azért, mert ez egyszerűen lehetetlen. Ő az egyetlen igaz barátom. Számomra ő a feleségem, a kapcsolatunk pedig házasság volt" - mondta 1985-ben egy interjúban.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotók: queenphotos.com

Oldalak

  • 1
  • 2