Sztárok

Messi és Ronaldo szerelme a nyomukba sem érhet: íme a szexi F1-es pilóták gyönyörű barátnői – Fotók

Sajnálatos módon a jóképű Forma-1-es versenyzők többségének szíve már foglalt, de mindenképp megéri egy pillantást vetni azokra a gyönyörű nőkre, akiknek sikerült magukba bolondítaniuk a száguldó cirkusz pilótáit.

Egy élet, amit csak keveseknek sikerül elviselniük

A Formula-1-ről bizonyára már mindenki hallott, persze az már egészen más téma, hogy ki az, aki figyelemmel is követi a legrangosabb nemzetközi autóverseny-sorozatot. Az F1-nek többnyire férfi szurkolói vannak, de a száguldó cirkusz manapság már egyre több nőt is érdekel, nem véletlenül: a hihetetlenül izgalmas versenyek évről-évre több millió embert vonzanak, a versenysorozat különböző nagydíjai pedig rendre teltházasak. Az idei Magyar Nagydíjra például már hónapok óta elfogytak a jegyek, így a 2023. július 21-23-ig tartó hazai Grand Prixen több ezer ember szorít majd a kedvencéért a minden bizonnyal izzasztó versenyen. Azt egyelőre nem tudni, hogy hány női rajongó képviselteti majd magát a Magyar Nagydíjon, az azonban biztos, hogy a gyengébbik nem képviselői közül sokan nem csupán a versenyre, de a szexi pilótákra is kíváncsiak. Aki azonban abban reménykedik, hogy valamelyik versenyzőnek majd épp rajta akad meg a szeme, annak sietnie kell, ugyanis a 20 pilóta közül a legtöbbnek már foglalt a szíve, persze vannak még szingli pasik a mezőnyben: Lewis Hamiltonra, Charles Leclercre és Lando Norrisra például még le lehet csapni. Galériánkban most összeszedtük a párkapcsolatban élő versenyzők gyönyörű barátnőit, akik egytől-egyig tökéletesek és szexik, így nem is meglepő, hogy az F1-es pilóták bizony beléjük habarodtak annak idején!

Max Verstappen – Kelly Piquet: A Red Bull pilótája, a kétszeres világbajnok Max Verstappen 2021 óta alkot egy párt a háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet lányával, Kelly-vel, aki korábban egyébként egy másik versenyző, Daniil Kvyat barátnője volt, akitől egy kislánya is született, Penelopé.
Kattints a további képekért!

Több olyan híresség van, akik életük nagy részét a rivaldafényben töltötték, végül azonban rájöttek, hogy a magánéletük sokkal fontosabb számukra, ezért búcsút intettek a szakmának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...