Sztárok

Bevállalta: Fluor Tomi lyukas zokniban szexel a Wellhello új klipjében

A videoklipet ezúttal Anger Zsolt rendezte, és enyhén szólva elég bevállalós lett.

Megérkezett az Apuveddmeg folytatása

“Ahogy Jennifer Lopez, úgy mi sem szeretnénk, hogy a sok ékszer vagy a tele pénztárca bárkit megzavarjon abban, hogy józanul lásson minket a kristályokkal kirakott köntösünkben” - mondta Fluor Tomi a “Nemszámítapénz” című új Wellhello dalról, amiben azt bizonygatják, nem változtatta meg őket a pénz. “Mert már azelőtt is parasztok voltunk, hogy gazdagok lettünk volna” - árulta el. A szerzemény egyébként a híres “Apuveddmeg” folytatása, a klipben pedig jól látható: apu megvette. Ez a dal is végig iróniával él, a Wellhello most is a körülöttük lévő világból inspirálódott, de ettől függetlenül bárminemű egyezés valós történetekkel csak a véletlen műve lehet. Az elképesztő videót Anger Zsolt rendezte, és rengeteg hazai hírességet vonultatott fel benne, ráadásul a helyszín sem kicsit extra: Rocco Siffredi pornóvillájában forgott a kisfilm.

Lapozz, mutatjuk a videót!

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.
Lifestyle
Bár az érzelmi zsarolás mögött legtöbbször a szeretet és a féltés lakozik, egészségtelen kapcsolatokat hozhat létre, amelyek egyik fél számára sem előnyösek, hosszú távon pedig önértékelési...