Sport, egészség, szépség - Így tündököltek a sztárok a FitBalance-on

A sportrendezvény ezúttal is hatalmas siker volt, amit nemcsak a látogatók, hanem a magyar hírességek is nagyon élveztek.

Fókuszban a sport és az egészség

Magyarország egyik legjelentősebb sporttal és egészséges életmóddal kapcsolatos eseményét, az Eisberg - FitBalance Arénát, 2018. november 25-én, vasárnap tartották a Papp László Sportarénában. Az egésznapos rendezvényen különböző edzések, több száz kiállító és konferencia várta a közönséget. Többek között olyan híres instruktorok tréningjein vehettek részt, mint Czanik Balázs, Rubint Réka és unokahúga, Rella. Egy lendületes kick-box edzés erejéig még a visszavonulásából is visszatért Schobert Norbi, aki tetőtől talpig megmozgatta a résztvevőket. A fitnesz és életmód expón nemcsak a sportfanatikusoknak kedveztek, a Magyarország Szépe és a Femcafe.hu közös standjánál a lelki egészség, szépségápolás és a helyes táplálkozás témáiban is segítettek a szakemberek.

A nagyszabású programra ezúttal is rengetegen kilátogattak, de sok magyar hírességgel is találkozhattunk, akik nagy rajongói a már 28. alkalommal megrendezett FitBalance Aréna sorozatnak.

Nézd meg, kik voltak ott! Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!