Sztárok

Igent mondott a lánykérésre az imádott szexszimbólum, a sors azonban közbeszólt: szívszorító, miért nem kerülhetett sor az esküvőre

A fél világ bolondult a divatteremtő dús, szőke hajkoronájáról és ragyogó mosolyáról elhíresült Farrah Fawcettért, aki 1976-ban futott be a Charlie angyalai című krimisorozatban. A sors azonban nem volt kegyes a színésznőhöz: mindössze 62 éves korában egy gyilkos kór következtében elhunyt.

Túl korán távozott

Farrah Leni Fawcett a Texas állambeli Corpus Christiben látta meg a napvilágot 1947. február 2-án. Már gyermekkorában is feltűnő jelenség volt, később pedig szépségversenyek sorát nyerte el, azonban neve és arca akkoriban kezdett ismertté válni, amikor a hatvanas években egyre több show-műsorba hívták vendégként. Pályáján nagyot lendített, hogy a vörös fürdőruhás posztere egész Amerika férfilakosságának körében óriási sikert aratott – mások mellett Aaron Spelling és Leonard Goldberg producereket is elbűvölte vele, akik meghívták a Charlie angyalai címmel készülő tévésorozatukba az egyik főszereplőnek. A csodaszép fiatal nő egy csapásra híres lett, s hamarosan igazi szexszimbólunként ünnepelték, sajnos azonban csak 62 éves koráig adatott meg neki, hogy élvezze a rivaldafényt. Részletek a galériában!

Farrah Fawcett három szezonon át a Charlie angyalai legnépszerűbb sztárja volt, ám amikor a szériának vége szakadt, hírnevét nem tudta elsővonalbeli nagyjátékfilm-szerepekre váltani Hollywoodban. Bár játszott mozifilmekben is, főként televíziós produkciókban tűnt fel a nyolcvanas és kilencvenes években.
Kattints a további képekért!

Charles Boyer az 1930-as évek egyik közkedvelt színésze volt, aki főként szerelmes hősként hódította meg a vásznat, s bár lehengerlő sármjával hölgyek ezreit bolondította magába, magánéletében több mint 40 évig egyetlen nőért rajongott, amikor pedig elveszítette, képtelen volt elviselni a hiányát.

Leadfotó: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Halálos iramban filmek sztárja sajnos már 10 éve nincsen köztünk.
Lifestyle
Senki sem halaszthatja utolsó pillanatra a karácsonyi bevásárlást.
Lifestyle
Nagyot veszített volna a világ ízek szempontjából, ha Sárközi Ákost nem sodorja az élet a gasztronómia felé.