Sokkal többek, mint kollégák: Erős Antónia és Szellő István kapcsolatának legféltettebb titkai

Erős Antónia és Szellő István hazánk legismertebb párosának számítanak a képernyőn, hiszen több mint húsz éve vezetik közösen az RTL Klub esti híradóját. Az elmúlt két évtized alatt a magánéletük is összefonódott, emiatt egymásra nemcsak kollégaként, hanem barátként is tekintenek.

Sokkal több, mint munkakapcsolat

Erős Antónia és Szellő István barátsága és munkakapcsolata idestova több mint húsz esztendeje tart: a kezdetekkor István vezette az RTL Klub Híradóját, amikor a csatorna műsorvezetőtársat keresett. Ekkor jött képbe Antónia, s onnantól kezdve – pontosabban 1998 áprilisától – mindig együtt láttuk őket a tévében, ráadásul ugyanannál a csatornánál. A műsorvezetőnő mind a mai napig fel tudja idézni, mi is történt pontosan azon a napon, amikor legelőször belépett a Híradó szerkesztőségébe. „Egy nagy nyitott iroda volt, mindenki, aki aznap dolgozott, ott volt. Mentem az asztalt felé, István jött velem szembe, és széles mosollyal köszöntött, bemutatkoztunk egymásnak. Az volt a feladata, hogy megmutassa nekem, mi hogyan működik, milyen rendszereket kell használni. Feltűnt, hogy magasabb, mint gondoltam. Nagyon kedves, nagyon közvetlen volt. Egyszerű tévés lányként, aki feljött vidékről, azt gondoltam, majd mindenki nagyképű lesz itt, Budapesten, de István erre hamar rácáfolt” – idézte fel az emléket Antónia, hozzátéve: kollégája sokat segített neki abban, hogy könnyen beilleszkedjen az új környezetbe, valamint hogy hamar felvegye a fővárosi tempót. A két híradós bővebben is mesélt az egymáshoz fűződő viszonyukról és arról, mi minden történt velük az elmúlt 23 évben. További részletekért kattints a galériára!

Megismerkedésüket István is felidézte: mint mondta, kolléganőjét először egy bemutatkozó videón látta – akkor még hosszú haja volt, ám mire feljött Budapestre, már levágatta. „Egy ideig úgy ment a munka, hogy miután vége lett az esti Híradónak, még egyszer próbaként megcsináltuk az egészet Antóniával hogy gyakoroljon. Ezek alatt kezdtünk egyre többet beszélgetni egymással” – mesélte a műsorvezető, aki később kolléganője férjével is jó viszonyba került.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető rövidre vágatta a haját, húsz centitől szabadult meg. A végeredmény nagyon dögös lett, ezt neked is látnod kell!

Leadfotó: Instagram/ erosantonia

Oldalak