Megrázó tragédia: elhunyt az ismert humorista öthónapos kisfia

A kisbabának agytumora volt, ez okozta a halálát.

Saját műsorában beszélt a tragédiáról

Nick Cannon tévés műsorvezető, humorista és színész saját talkshow-jában, a The Nick Cannon Show-ban jelentette be kedden a szomorú hírt, miszerint júniusban született kisfia, Zen a napokban elhunyt – írta meg a hirado.hu a Just Jared információira alapozva.

A hétvégén sajnos a legkisebb fiam elment. Vízfejűségben szenvedett. Már az első napoktól kezdve köhögött és a légzése is furcsa volt. Két hónapos korára a feje mérete is növekedésnek indult, így orvoshoz vittük, de azt hittük, csak rutinlátogatás lesz” – idézte a komikust a portál. A hydrocephalus – más néven vízfejűség – akkor alakul ki, ha az agyat körülvevő folyadék elfolyása akadályozott, emiatt felszaporodik. A kis Zen esetében agydaganat akadályozta az agyvíz elfolyását.

A 41 éves híresség a hétvégét a baba édesanyjával, Alyssa Scottal és a picivel töltötte, vasárnap még együtt sétáltak az óceánparton, majd Nick repülőre ült a show New York-i forgatása miatt, de amint megérkezett, jött a hívás, hogy jobb lenne, ha visszamenne öthónapos fiához, aki végül még aznap feladta a küzdelmet.

Nick Cannonnak egyébként hat további gyermeke van, a legidősebbek exfeleségétől, Mariah Careytől születtek: az ikrek – egy fiú és egy lány –, Moroccan és Monroe most 10 évesek.

Leadfotó: 123rf

Oldalak