Sztárok

Durván beszóltak Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb feleségének - a színész nem fogta vissza indulatait

Ernyey Béla és csaknem 40 évvel fiatalabb felesége, Dóra hosszú ideje élnek harmonikus párkapcsolatban. Sajnos azonban időnként felbukkannak a makacs, megátalkodott ellendrukkerek is, akiket nem is olyan könnyű leszerelni.

Minden mozdulatukról lerí, hogy tényleg odavannak egymásért

Ernyey Béla évekkel ezelőtt találta meg a boldogságot 38 évvel fiatalabb szerelme, Dóra oldalán. A nem elhanyagolható mértékű korkülönbség ellenére Ernyeyék a magyar sztárvilág egyik legszerethetőbb párosát alkotják, és bár relatíve ritkán jelennek meg együtt a nyilvánosságban, minden egyes mozdulatukról lerí, hogy tényleg odavannak egymásért. Ezt azonban nem mindenki gondolja így - még most, ennyi esztendő után sem. Időnként felbukkannak a makacs, megátalkodott ellendrukkerek is, akik a kákán is csomót keresnek - tudjuk jól, hogy nem is olyan könnyű leszerelni ezt a típust. Még a mindig mértéktartó, hűvösen elegáns gentlemanként viselkedő Ernyeynek sem sikerült úgy, hogy ne jött volna ki a béketűréséből.

„Normális, hogy Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége lemondott a jogászkarrierjéről, mert a férje megkérte rá? Szerintem nem az!” - tette fel a nem túlságosan jóindulatú kérdést egy nagy követőbázissal rendelkező debreceni üzletember a közösségi médiában. A Story magazin cikke szerint a bejegyzés alaposan felzaklatta a 81 éves színészt.
Kattints a további képekért!

A modellügynökség-tulajdonos nem illette hízelgő szavakkal a Szerencsekerék című műsor szereplőjét.

Leadfotó: ATV

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Egy egyszerű, fehér pólóra minden nő ruhatárának szüksége van, nem is sejtenéd ugyanis, milyen rengetegféleképpen viselheted.
Egészség
Bár sokan úgy véli, az elektromos cigaretta korántsem olyan káros, mint a hagyományos dohányzás, valójában szintén rengeteg egészségügyi kockázat rejlik mögötte.
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...