Sztárok

Teljesen megváltozott a Baywatch egykori szexszimbóluma: az 53 éves színésznő már csak árnyéka régi önmagának

Dús szemöldöke és merész tetoválásai miatt gyakorlatilag már rá sem ismerni Erika Eleniakra, akit annak idején igazi pasimágnesként tartottak számon.

Merész édesanyaként teljesen máshogy fest, mint anno

Szinte minden ember emlékezetében tisztán él Erika Eleniak, mint Shauni Mclain, a Baywatch sorozat szexi szőke bombázója, aki az ikonikus piros fürdőruhában minden epizódban elképesztően festett, így az sem véletlen, hogy hamar a férfiak kedvencévé vált – milliók rajongtak érte. Megfogó, ragyogó kék szempár, belőtt frizura, tökéletes test – mindez abszolút igaz volt a színésznőre, aki 1989-ben kapta meg a nagy sikerű sorozatban az egyik főszerepet, de előtte még a Playboy-magazinban is megjelent róla egy kép, így a hírnév szinte borítékolható volt számára. 1992-ig szerepelt a Baywatchban, aztán az ő helyére érkezett Pamela Anderson, de Erika nem tűnt el a süllyesztőben, legalábbis akkor még. Ma már lassan 54 éves, a mozivásznon pedig nemigen látni őt, inkább anyaként áll helyt a mindennapok során, ám mindezt igazi vadócként teszi. A színésznőre az évek alatt jó pár tetoválás került, haja is rövidebb lett, és felszedett pár kilót – van azonban, ami nem változott, tekintete például ma is ugyanolyan elszánt és szexi, mint egykor. Galériánkban mutatjuk, hogy néz ki ma Erika Eleniak!

Erika Eleniak Amerikában aratott elsöprő sikert, ám édesapja ukrán, anyja pedig észt-német származású volt, így nem meglepő, hogy igazán karakteres felnőtt nő lett belőle, akinek arca szinte első látásra megjegyezhető. Szépségére hamar felfigyeltek: már gyermekként kipróbálta a színészkedést, emellett pedig modellkarrierje is beindult, kezdetben reklámokban szerepelt. 1982-ben megkapta első nagy filmes szerepet az E.T., a földönkívüli című alkotásban, ám talán ennek volt köszönhető az is, hogy korán elindult a lejtőn.
Kattints a további képekért!

Britney Spears közelgő memoárját rengeteg hír lengte körbe. Most végre elárulta, mikor is érkezik pontosan a mű, valamint a könyv nem akármilyen borítóját is megmutatta rajongóinak!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.