Sztárok

Epres Panni volt a leggyönyörűbb a budapesti divathéten: kétségtelenül a 46 éves modell volt a kifutó sztárja – Fotó

A csodaszép manökenen egyszerűen nem fog az idő: Panni igazi kortalan szépség, ezt pedig a BCEFW kifutóján újból bebizonyította.

Különleges szerelésben vonult végig a kifutón

Epres Panni fiatalon régész szeretett volna lenni, de hamar felfigyeltek szépségére, így viszonylag korán óriási fordulatot vett az élete: 17 éves volt, amikor karcsú termete és szép arca miatt meghívást kapott egy modellversenyre, ahol végül második helyezést ért el. Innentől modellkarrierje folyamatosan felfelé ívelt, és nem volt megállás a legnagyobb divatbemutatókig és fotózásokig, valamint reklámokig és kampányokig – Panni már 46 éves is elmúlt, de a mai napig ő idehaza az egyik legkeresettebb manöken, amit kortalan szépségének, na meg persze tehetségének is köszönhet. A 2023-as Budapest Central European Fashion Week kifutójáról éppen ezért idén sem hiányozhatott a modell, és ahogyan azt tőle már megszokhattuk, ezúttal sem okozott csalódást, így nem meglepő, hogy ő volt a szombati este egyik fénypontja. Galériánkban mutatjuk, hogy festett ezúttal!

Panni igazi természetes szépség, aki eleganciájával és sikkességével rendre elbűvöl mindenkit, még a legnagyobb hazai tervezőket is.
Kattints a további képekért!

Sokan nem is gondolnák, hogy egy hálószobatitok az, ami miatt hosszú évek óta tökéletesen működik Károly és Kamilla frigye.

Leadfotó: HFDA / The Sparkle Content

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.