Emlékszel még a Télapura? - Ennyit változtak a film szereplői 21 év alatt

Már 21 éve annak, hogy a Tim Allen főszereplésével készült Télapu című karácsonyi vígjátékot bemutatták a mozikban, azóta pedig igazi ünnepi klasszikus lett belőle. Cikkünkben megnézheted, mennyit változott az elmúlt években a Calvin-család és a Télapó hű társa, Bernard, a manó!

Tim Allen - Scott Calvin/Télapó

A 62 éves Tim Allen, aki a Télapót alakította a filmben, jelenleg második feleségével, Jane Hajdukkal él boldog házasságban, akitől 2009-ben megszületett Elisabeth Allen Dick nevű kislánya. A színésznek korábbi házasságából is van egy gyermeke, a gyönyörű Katherine már 26 éves. Timen természetesen nyomot hagytak az évek, de barátságos tekintete és kedves mosolya még a régi. Itthon legutóbb az Apa csak egy van című sorozatban láthatták a nézők.

Eric Lloyd - Charlie Calvin

A Télapu cuki kisfiúja, Charlie időközben felnőtt, az őt alakító Eric Lloyd már 29 éves elmúlt és nős. A jóképű fiatalember 2012-ig gyakran feltűnt sorozatokban és filmekben, ám a nagy áttörés soha nem érkezett el, a filmes szakma kivetette magából, éppen úgy, ahogy a legtöbb gyereksztárt.

Wendy Crewson - Laura Calvin Miller

Az 59 éves Wendy Crewson alakította Tim Allen feleségét a filmben. A még ma is elképesztően szép színésznő nemhogy nem öregedett az eltelt években, hanem egyenesen megfiatalodott. Hogy ez a jól sikerült plasztikai beavatkozásokank kösznhető-e, azt nem tudni. Wendy karrierje nagyon jól alakult, szerepelt Az elnök különgépe, a Fogadom és A hatodik napon című filmekben. Jelenleg is forgat.

Lapozz a többi szereplőért!

Fotók: glasspencil.wordpress.com, pretty52.com, guestofaguest.com, superiorpics.com, bilderrocks.com, atthecinema.com

Oldalak

  • 1
  • 2