Sztárok

Bámulatosan szép nő volt Elvis Presley utolsó szerelme: Priscilla a nyomába sem érhet a Király jegyesének

Ginger Alden volt az, aki az énekest holtan találta a fürdőszobában – arról azonban csak kevés szó esik, hogy Elvis utolsó szerelme milyen gyönyörű nő volt.

Bűbájos nő rabolta el a Király szívét

Elvis Presley-ről tehetségén és nagyszerű, örök érvényű dalain, illetve tragikus halálán kívül talán mindenkinek Priscilla ugrik még be: a Király először 1959-ben találkozott az akkor még csak 14 éves, de már gyönyörű lánnyal, aki egyből lenyűgözte szépségével az énekest. Priscilla viszonozta a jóképű világsztár érdeklődését, így egyre többet találkoztak, de kapcsolatuk csak akkor teljesedhetett be igazán, amikor Priscilla nagykorú lett. Ekkor azonban a nő szembesült azzal, hogy Presley-vel lenni nem olyan nagyszerű, mint azt elsőre gondolta: az előadó gyógyszerfüggő volt, ráadásul meglehetősen csalfa, nem éppen a hűség mintaképe, így Priscillának gyakorlatilag végig kellett néznie, ahogy Elvis minden adódó alkalommal megcsalja őt. Mégis feleségül ment hozzá 1967-ben, nemsokkal ezután pedig született egy közös gyermekük is, Lisa-Marie Presley. Innentől indult igazán lejtmenetbe a kapcsolatuk: nem volt többé köztük testi kontaktus, Priscillának pedig szeretője lett, így elköltözött a Királytól. 1972-ben végül elváltak, de Elvis sosem tudta igazán túltenni magát volt nején, idővel aztán mégis rátalált a szerelem Ginger Alden személyében, nem sokkal halála előtt. Galériánkban mutatjuk, ki volt az énekes utolsó, káprázatosan szép szerelme, akit el is jegyzett!

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Elvis Presley nem a hűségéről volt híres: a nők epekedtek a szupersztárért, ő pedig soha nem utasította vissza a neki felkínálkozó hölgyeket.
Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, Harrynek volt kitől örökölnie a lázadó stílust, hiszen ahogyan ő, úgy apja is több alkalommal semmibe vette a palota legfontosabb előírásait.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...