Sztárok

Elbűvölő nő volt fiatalon az Elátkozottak sztárja: ősz hajjal is mesésen fest a 78 éves Charlotte Rampling – Fotók

A brit színésznő idén februárban már a 78-at töltötte, de remekül néz ki korához képest – pont úgy, mint egy igazi filmdíva.

Minden férfi érte epekedett

Vannak sztárok, akik az idő múlását egészen egyszerűen nem tudják elfogadni, így mindenféle plasztikai beavatkozást végeztetnek el magukon, vagy éppen egész arcukat botoxkezelésekkel próbálják fiatalítani, melynek következtében eltűnnek egykori természetes vonásaik. Na persze vannak kivételek is: akadnak olyan hírességek, akik szépen öregszenek, és büszkén viselik korukat – Charlotte Rampling brit színésznő is közéjük tartozik. A fiatalon meseszép filmsztár már 78 éves is elmúlt, ami meg kell hagyni látszik is rajta, ám a színésznő nem próbálta ráncait műtétekkel eltüntetni, sőt mi több, ősz tincseit is büszkén felvállalja, épp ettől a természetességtől és önbizalomtól ragyog még mindig. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a díva!

Charlotte modellként tevékenykedett, mielőtt szerepet kapott volna Richard Lester filmjében, az 1965-ös A csábítás trükkjei című alkotásban, amit a Velejéig romlott című produkció követett, és nem volt megállás.
Kattints a további képekért!

Milla Jovovichon egyszerűen nem fog az idő: a gyönyörű színésznő idén decemberben már 48 éves lesz, de még mindig épp oly lélegzetelállító, mint 32 évvel ezelőtt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt,...
Fashion&Beauty
Ennél apróbb bikinit már régen láttunk, de Kendall Jenner tökéletes testén ez sem mutat közönségesen.
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!