Sztárok

Gyönyörű színésznő rabolta el Szalai Ádám szívét: a focista ritkán látott szerelme modelleket meghazudtoló szépség - Fotók

A bolgár származású modell és színésznő tavaly már egy gyermekkel is megajándékozta a magyar válogatott labdarúgót.

Nem magyar nő ejtette rabul a szívét

Szalai Ádám nevét a focirajongók jól ismerik, hiszen istenadta futballtehetségét senkinek sem kell bemutatni: a sportolóról azonban még azok is sokat hallhattak, akik nem követik figyelemmel a focit, hiszen Szalai megannyi gólörömmel ajándékozta meg a magyar válogatottat korábbi csapatkapitányként és csatárként, így nevével a sajtóban is sokat találkozhattunk. A jelenleg 35 éves futballsztár 2009-ben mutatkozott be a válogatottban, részt vett a 2016-os és a 2021-es Európa-bajnokságon is magyar színekben, előbbi tornán például ő szerezte meg a nemzeti csapat első gólját, ami a magyar válogatott első gólja volt a kontinenstornák történetében Kű Lajos 1972-es találata óta. 2021-ben aztán az Európa-bajnokságon a németek elleni harmadik csoportmérkőzésen a 11. percben az ő fejesgóljával szerzett vezetést a magyar csapat, ezzel pedig Szalai lett az első magyar focista, aki egymást követő két Európa-bajnokságon is gólt tudott szerezni. A 2022-es világbajnoksági selejtezősorozatában az angolok elleni hazai mérkőzésen ünnepelte 75. pályára lépését a válogatottban, de tavaly szeptemberben bejelentette, hogy visszavonul a válogatottól. Magánéletét ugyanakkor aktív focis éveiben is szépen építgette: a bolgár származású modellel és színésznővel, a gyönyörű Krista Tchernevával már jó ideje egy párt alkot, sőt mi több, tavaly augusztusban megszületett első közös gyermekük is. Galériánkban mutatjuk a ritkán látott szépséget!

A jóképű Szalai megannyi nő szívét dobogtatja meg, ám az ő szíve egy jó ideje foglalt már, hiszen azt a bolgár származású híres színésznő, Krista Tcherneva ejtette rabul.
Kattints a további képekért!

Tatiana Blatnik az elűzött görög király fiának felesége: sokan még csak nem is hallottak róla, akik viszont igen, azok szerint Katalin labdába sem rúghat a görög hercegné szépsége mellett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!
Fashion&Beauty
A híresség Szabadságot a mellbimbóknak (Free the nipple) mozgalomhoz csatlakozott provokatív fotójával.