Sztárok

„Nincs rá gyógymód” – Négyes stádiumú rákkal küzd a világhírű zenész, így érzi magát jelenleg

A Duran Duran nevű együttes 61 éves gitárosa őszintén vallott egészségügyi állapotáról, és mint az leveléből kiderült, nincs már remény a gyógyulására.

A legendás együttes sztárja nagyon beteg

Az 1978-ban alakult Duran Duran nevű zenekar meghódította az egész világot: a brit szintipop és new wave együttes összesen 14 albumot adott ki fennállásuk alatt, legnagyobb sikereikhez pedig a videóklipek széleskörű terjedése és előretörése juttatta az öt férfit, akik a legmodernebb technológiákkal forgatták klipjeiket, hogy az átlag felett maradjanak. Az együttest egyébként John Tayloe és Nick Rhodes alapította, majd csatlakozott hozzájuk Roger Taylor, Andy Taylor és Simon Le Bon is – utóbbit még a világ legszebb férfijének is megválasztották, és a mai napig rajonganak érte a nők. Na persze a banda többi tagjának sem volt soha a panaszra, hiszen mindegyikük élt a hírnév által tapasztalt előnyökkel a csajozást tekintve. Nos, a Duran Duran legnagyobb sikerei óta jó pár év eltelt már, és bizony a tagok életében is megannyi jelentős változás történt: a 61 éves Andy Taylor például jelenleg is élete legnagyobb harcát vívja, méghozzá a rákkal, amiről most először beszélt őszintén a nyilvánosság előtt.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...