Sztárok

Ezrét nem botoxoltat Drew Barrymore: hihetetlen, miért döntött így a színésznő

Sokan ódzkodnak a szépészeti beavatkozásoktól, a színészek körében mégis eléggé népszerűek. Ennek ellenére viszont akadnak néhányan, akik inkább távol tartják magukat tőlük, Drew Barrymore, színésznőnek például nyomós oka van rá.

Már gyerekként is függőségekkel küzdött

A színésznő nemrégiben osztotta meg véleményét a szépészeti beavatkozásokról, köztük a botoxról. Talán már te is hallottál Drew korántsem egyszerű gyermekkoráról, a színésznő ugyanis már elképesztően fiatal kora óta küzdött alkohol- és drogproblémákkal. Úgy véli, nagyon erős hajlama van a függőségekre, éppen ezért a szépészeti beavatkozásoktól is igyekszik távol maradni, mert attól fél, esetleg azok is függőséget okozhatnak nála. Olvass tovább a részletekért!

Drew éveken át keményen dolgozott, hogy leküzdje alkohol- és drogfüggőségét, éppen emiatt ódzkodik annyira a plasztikai beavatkozásoktól is. „Nagyon hajlamos a személyiségem a függőségekre, ezért attól tartok, ha belekezdenék a plasztikai beavatkozásokba, sosem tudnám abbahagyni. Ez nagyon ijesztőnek tűnik" - mondta a színésznő.
Kattints a további képekért!

Drew Barrymore többször megnyílt már az évek során nehéz gyermekkoráról, mely egész későbbi életére hatással volt.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle