Sztárok

Elszerették férjétől a legendás magyar színésznőt: udvarlója 50 évig kitartott mellette, románcuknak csak a halál vethetett véget

Lorán Lenke a múlt századi magyar színművészet egyik legjelentősebb alakjaként vonult be a történelembe, aki ismert volt végtelen életszeretetéről, jókedvéről és energiájáról, melynek alapjául kiegyensúlyozott, 50 évig tartó házassága szolgált.

Legendás szerelem

Nem túlzás azt állítani, hogy Lorán Lenke a világot jelentő deszkákra született: a Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész számos felejthetetlen szerepben bizonyította be páratlan tehetségét, és ha feltűnt a televízióban egy-egy kabaréjelenetben, előre borítékolható volt, hogy a fél ország tekintete a képernyőre vetődik. Inspiráló személyiségű, jó humorú komika volt, s bár elsősorban vígjátékokban játszott, komolyabb karakterszerepekben is emlékezetes alakítások fűződnek a nevéhez. Ám nemcsak a szakmában, hanem a magénéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát, hiszen férjével 50 évig kitartottak egymás mellett jóban-rosszban – pedig egykor úgy tűnt, hogy valaki másnak szánta a színésznőt a sors. Részletek a galériában!

Lorán Lenke nagyon fiatalon, mindössze húszévesen állt először oltár elé egy olimpikon vízilabdázóval, Lemhényi Dezsővel. Bár mindketten hitték, hogy a házasság működni fog, sajnos hamar bebizonyosodott, hogy tévedtek, a férfi ugyanis szinte állandóan az uszodában volt, és feleségére nem maradt ideje.
Kattints a további képekért!

Márai Sándort és Mezei Máriát gyengéd érzelmek fűzték egymáshoz, románcukat azonban egy életen át titkolniuk kellett.

Leadfotó: Fortepan / Hangosfilm

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.