Sztárok

Donald Trump csúnyán beszólt Meghan Markle-nek

A volt amerikai elnök szerint a sussexi hercegné egyáltalán nem tiszteli II. Erzsébet angol királynőt.

Nem kertelt

Donald Trump mindig is híres volt arról, hogy nem tud lakatot tenni a szájára, és szűrő nélkül kimond mindent, amit gondol. Hivatali ideje alatt is számos alkalommal mondott olyasmit, amivel botrányt keltett, és ezzel úgy tűnik azután sem hagyott fel, hogy már nem ő az Amerikai Egyesült Államok elnöke.

Trump nemrég interjút adott Nigel Farage-nak, amelyben Harry herceg feleségéről, Meghan Markle-ről is elmondta az őszinte véleményét, kertelés nélkül. Elképesztő bírálatok záporát indította a sussexi hercegné ellen, elismerte: nem rajong az egykori színésznőért, valamint azt gondolja, Markle nem tiszteli a királynőt, ráadásul Harryt is elképesztően manipulálja.

Nem vagyok a rajongója. Nem voltam az első naptól fogva. Azt hiszem, borzasztóan kihasználja Harryt, és szerintem egy napon meg fogja bánni. Szerintem tönkretette Harry kapcsolatát a családjával, ami fáj a királynőnek” – idézi Trump nyilatkozatát a Blikk.

Az ex-elnök hozzátette: nagyon nem helyénvaló, hogy Meghan arra használta a királyi címét, hogy beavatkozzon az USA politikájába. Elég kemény szavak, de ezennel lehet, hogy sokan egyet értenek Trumppal, ugyanis egyre több ember szemét szúrja az, amit Meghan és esetenként Harry tesz az utóbbi időkben, mióta hivatalosan kiváltak a brit királyi család kötelékéből.

Trump az Egyesült Királyság miniszterelnökét sem kímélte. Bár állítása szerint jó kapcsolatot ápol Boris Johnsonnal, úgy véli, a kormányfő „kicsit a liberálisabb oldalra lépett”. Majd hozzátette: nagyot tévedett a brit miniszterelnök, amikor szélerőműveket keresett Nagy-Britanniának, megpróbálva az Egyesült Királyságot a szél Szaúd-Arábiájává alakítani.

Nagyon úgy tűnik, hogy Erzsébet királynő a végsőkig kitart trónja mellett, még betegen is. 1952 óta ő uralkodik Nagy-Britanniában, az emberek pedig azóta próbálják kitalálni, vajon mikor kerül a helyére más: Károly, aki minden bizonnyal már csak anyja halála után viselheti majd a koronát, vagy Erzsébet unokája, Vilmos. A kérdés már csak az, mégis mikor kerül sor az új uralkodó felavatására.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.