Sztárok

Férfi ingben gálázott a csodaszép Dobó Kata - Nekünk elárulta, miért

Dobó Kata férfi inget és erős sminket választott a gálára, nekünk pedig megsúgta, miért döntött így.

Dobó Kata lett az év színésznője a gálán

A 43 éves Dobó Kata kapta az év színésznőjének járó díjat a 2017-es Glamour-gálán. A színésznő azonban egyáltalán nem készült beszéddel, nem gondolta volna, hogy ő lesz az este győztese a kategóriában, hiszen elképesztően tehetségesnek tarja a többieket is.

"Ha az ember sok díjátadót lát és sok köszönőbeszédet hall, akkor szerintem érzi, hogy ki az, aki nagyon készült. Ezzel egyébként nincs semmi gond, teljesen természetes. Én azonban őszintén mondhatom, nagyon meglepett, hogy díjat vehettem át, hiszen a másik négy színésznő elképesztően tehetséges. Óriási, amit csináltak a szakmájukban. Mindannyian most is ott van a képernyőn, a moziban, a színházban. Egyébként nagyon örülök!" - árulta el a ceremónia után Kata, aki a megszokottnál erősebb sminkben és különleges szettben érkezett.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: Femcafe.hu

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...