Sztárok

El kellett temetnie négyéves kislányát, felőrölte a fájdalom a magyar műsorvezetőt: "Eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat"

Dióssy Klári négyéves kislánya egy súlyos betegség következtében hunyt el. A televíziós azt vallja: a gyászfeldolgozás hosszú, évtizedes folyamat, ma azonban már félelem nélkül beszél a témáról.

A legnagyobb sorscsapás, mely szülőt valaha érhet

Az M1 nézői számára már hosszú évek óta nem ismeretlen Dióssy Klári műsorvezető neve: a televíziós olyan produkciókhoz adta már a nevét a köztévében, mint a Család-barát, a Ma reggel, a Nappali, az MM, a Főtér, vagy épp a Ridikül című népszerű talk-show. Kevesen tudják, hogy Dióssy nem Budapesten kezdte pályafutását: a későbbi képernyős Szegeden, a Tanárképző Főiskolán szerzett diplomát magyar-ének szakon, és először a szegedi körzeti stúdióban tevékenykedett, az országos magazinműsorok csak évekkel ezután következtek az életében. Dióssy Klárit nem csupán a szakmai ambíciók fűtötték, amikor úgy döntött, hogy Szegedről Budapestre költözik: le akarta zárni élete egy korábbi, meglehetősen hosszú, tartalmas szakaszát, mely négyéves kislánya elvesztésével fejeződött be. A műsorvezető nemrég őszintén vallott arról, hogyan viselte el azt a sorscsapást, melytől titkon minden szülő retteg. Lapozz, cikkünk a galériában folytatódik!

"... a körzeti stúdiók megszűnése és a négyéves kislányom elvesztése elegendő indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen. Bármilyen nehéz volt magam mögött hagyni mindent, a lelkem mélyén éreztem, jót tesz majd a környezetváltozás" - idézte Dióssy szavait a Story.hu.
Kattints a további képekért!

Huszonnyolc évvel ezelőtt, 1995. április 3-án hunyt el a csodaszép Szemere Vera, Várkonyi Zoltán színész-rendező özvegye, aki az olasz filmkarriert is visszautasította azért, hogy hazájában lehessen ünnepelt színésznő.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.