Édes titkot árult el Vilmos egykori fodrásza: ezért imádta gyerekkorában a herceg, ha levágta a haját

Vilmos herceg gyermekkori fodrásza édes részletet árult el arról, hogy a leendő király miért várta annyira a hajvágást annak idején.

Aranyos történet

Amikor gyerekek voltak, Vilmos és Harry haját ugyanaz a híres fodrász vágta le bizonyos időközönként, mint aki édesanyjuk, Diana frizuráját ápolta, illetve formázta. Ő nem más, mint Richard Dalton, aki sokat tett azért, hogy a szívek királynőjének tincsei éppúgy megjelenésének ikonikus részei legyenek, mint az általa viselt lenyűgöző ruhadarabok, valamint kiegészítők. Nos, nem sok gyerek büszkélkedhet azzal, hogy egy igazi mesterfodrászhoz van szerencséje, s bizonyára akkoriban a hercegek sem így álltak hozzá – csak annyit értettek az egészből, hogy érkezik hozzájuk valaki, aki rövidebbre szabja fürtjeiket. Mindig nagyon várták ezeket az alkalmakat, különösképpen a trónörökös volt mindig nagyon izgatott, méghozzá roppant aranyos okból kifolyólag, erről pedig maga a szakember mesélt korábban. Részletek a galériában!

Richard Dalton tinédzser korában találkozott először Dianával, és körülbelül 10 évig dolgozott vele. Elmondása szerint az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon voltak, jól kijöttek egymással, a hercegné pedig hamarosan bizalmasaként tekintett rá.
Kattints a további képekért!

A Buckingham-palotához közel álló források szerint amint Katalin hercegné felépül a preventív kemoterápiás kezelésből, Vilmos herceg szeretné újra szervezni legbelső körét.

Leadfotó: Tim Graham Photo Library via Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.