Sztárok

Szőke bombázó hódította meg David Hasselhoff szívét: a Baywatch egykori sármőrje fülig szerelmes 28 évvel fiatalabb feleségébe

David Hasselhoff rajongásig imádja a feleségét, aki közel 30 évvel fiatalabb nála – a nagy korkülönbség azonban egyáltalán nem okoz problémát a kapcsolatukban.

Rajongóját vette feleségül

David Hasselhoff a Knight Rider és a Baywatch című világszerte ismert sorozatokban tett szert igazi népszerűségre: a '80-as évek férfiideálja egykor nők millióinak kedvence volt, azonban egy idő után karrierje elindult a lejtőn, jövőbeli lehetőségei pedig kérdésessé váltak. Az egykori sorozatsztár leginkább csak botrányairól és válásairól volt híres, valamint arról, hogy köztudottan alkoholproblémákkal küzdött, ám mostanra rendeződtek a dolgai, és a rivaldafénytől visszavonultan, békésen éli az életét. Több mint 10 évvel ezelőtt még a szerelem is rátalált, ráadásul egy nála 28 évvel fiatalabb, szőke bombázó személyében, akivel láthatóan teljesen odáig vannak egymásért. Galériánkban megmutatjuk, ki rabolta el az egykori szépfiú szívét:

Miután 2001-ben megszűnt a Baywatch, Hasselhoff népszerűsége megcsappant, s hamarosan az ital rabja lett. Függősége tönkretette a házasságát, végül 2006-ban akkori felesége, Pamela Bach beadta a válókeresetet – úgy tűnt, a színészt már semmi sem tudja kirángatni a szörnyű állapotból.
Kattints a további képekért!

Richard Gere-nak nem lehet oka panaszra: a gyönyörű Carey Lowell és Cindy Crawford után most a szépséges Alejandra Silva a felesége, aki bár 33 évvel fiatalabb a színésznél, úgy tűnik, házasságuk remekül működik, hiszen már 4 éve annak, hogy összekötötték életüket.

Leadfotó: Gareth Cattermole - MTV/Getty Images for MTV
Forrás: Velvet

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!