Sztárok

Szőke bombázó hódította meg David Hasselhoff szívét: a Baywatch egykori sármőrje fülig szerelmes 28 évvel fiatalabb feleségébe

David Hasselhoff rajongásig imádja a feleségét, aki közel 30 évvel fiatalabb nála – a nagy korkülönbség azonban egyáltalán nem okoz problémát a kapcsolatukban.

Rajongóját vette feleségül

David Hasselhoff a Knight Rider és a Baywatch című világszerte ismert sorozatokban tett szert igazi népszerűségre: a '80-as évek férfiideálja egykor nők millióinak kedvence volt, azonban egy idő után karrierje elindult a lejtőn, jövőbeli lehetőségei pedig kérdésessé váltak. Az egykori sorozatsztár leginkább csak botrányairól és válásairól volt híres, valamint arról, hogy köztudottan alkoholproblémákkal küzdött, ám mostanra rendeződtek a dolgai, és a rivaldafénytől visszavonultan, békésen éli az életét. Több mint 10 évvel ezelőtt még a szerelem is rátalált, ráadásul egy nála 28 évvel fiatalabb, szőke bombázó személyében, akivel láthatóan teljesen odáig vannak egymásért. Galériánkban megmutatjuk, ki rabolta el az egykori szépfiú szívét:

Miután 2001-ben megszűnt a Baywatch, Hasselhoff népszerűsége megcsappant, s hamarosan az ital rabja lett. Függősége tönkretette a házasságát, végül 2006-ban akkori felesége, Pamela Bach beadta a válókeresetet – úgy tűnt, a színészt már semmi sem tudja kirángatni a szörnyű állapotból.
Kattints a további képekért!

Richard Gere-nak nem lehet oka panaszra: a gyönyörű Carey Lowell és Cindy Crawford után most a szépséges Alejandra Silva a felesége, aki bár 33 évvel fiatalabb a színésznél, úgy tűnik, házasságuk remekül működik, hiszen már 4 éve annak, hogy összekötötték életüket.

Leadfotó: Gareth Cattermole - MTV/Getty Images for MTV
Forrás: Velvet

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!