Sztárok

Gabriela Spanic elárulta fiatalságának és szépségének titkát: „A boldogságra kell törekedni, nem a tökéletességre” – Interjú

Exkluzív interjút adott nekünk Gabriela Spanic, a csodaszép, mindig ragyogó, fiatalos és energikus színésznő, akinek minden szavát csak inni lehet, nem véletlenül: a Paula és Paulina egykori főszereplője még a legborúsabb időben is pozitívan látja a világot, gondolatai és életszemlélete pedig igazán motiváló lehet minden nő számára.

Visszatért a telenovellasztár, aki legalább annyira imádja Magyarországot, mint amennyire a magyarok őt

A venezuelai származású Gabriela Spanicot idehaza mindenki sokáig csak a Paula és Paulina főszereplőjeként emlegette, hiszen a telenovellasztár ebben a sorozatban nyújtott alakításával lopta be magát a magyarok szívébe. Na persze Gaby nevéhez megannyi más sikerprodukció is fűződik, az utóbbi években mégsem színészi tehetségét csillogtatta meg újra és újra előttünk, hanem tánctudását. Két évvel ezelőtt a TV2 óriási bejelentést tett, miszerint a Dancing with the Stars versenyzői között maga Gabriela Spanic is feltűnik majd, aki a felkérés kedvéért hazánkba utazott, és mivel Andrei Mangra oldalán egészen a döntőig menetelt, jó sok időt töltött nálunk. Ez idő alatt beleszeretett Magyarországba, az emberekbe, valamint a magyar konyhába is, így tavaly boldogan mondott igent az újabb felkérésre, hogy ezúttal vendégzsűritagként követhessük figyelemmel véleményét hétről-hétre. Immáron a Dancing with the Stars harmadik évada fut, Gaby pedig megint csak visszatért, szinte már állandó szereplőnek számít, hiszen a verseny utolsó két adásában ismét zsűrizik majd és értékeli a párosok produkcióját a tőle megszokott profi, ugyanakkor érzelmes módon. Vajon mit szólt ahhoz, hogy újra itt lehet, el tudná-e képzelni nálunk az életét végleg, és mi a titka fiatalos bombaformájának? Többek között erről is kérdeztük őt a minap, amikor is a gyönyörű színésznő exkluzív interjút adott a Femcafe-nak egy belvárosi luxusszállodában, ahol megszáll, míg Magyarországon tartózkodik.

Gabriela Spanic

Jó téged újra itt látni nálunk. Milyen érzés visszatérni Magyarországra? Vártad már, hogy megint itt lehess?

Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek a családomhoz, hiszen én már úgy tekintek az itteni emberekre, mint a családomra: közel 20 éve ismerjük egymást az itt élő barátaimmal, akkor is nálam jártak például, amikor a fiam még csak pár hónapos volt, s ő nemsokára 15 éves lesz. Ennyi idő telt tehát el azóta, mióta először itt jártam – ez már majdnem egy fél élet!

Nemrégiben egy interjúban elárultad, hogy nagyon szeretnél elköltözni Mexikóból a nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények miatt, hiszen a testvéredet is szörnyű támadás érte. El tudnád képzelni az életed itt Magyarországon?

Nyáron igen, de télen elmennék inkább valahova máshova, az itteni hideg egyszerűen túl sok nekem.

Tervezed egyébként, hogy esetleg a nők ellen elkövetett erőszakos cselekedetek ellen tegyél, hogy ennek az ügynek az élére állj, amolyan szószólóként?

Mexikó világelső mindenféle bűnözés tekintetében, a nők ellen elkövetett szörnyűségeknek pedig én évekig szószólója voltam odahaza, nagyon sokat tettem annak érdekében, hogy ezeknek végre vége legyen, mindig is közel állt a szívemhez ez az ügy, így ki is álltam érte, mint mindenért, amiben hiszek. Ez így lesz a jövőben is, megteszek majd mindent egy jobb világ érdekében, amit csak tudok és ami tőlem telik.

Ezúttal ismét vendégzsűriként veszel részt a Dancing with the Starsban. Zsűritagként vagy táncosként érzed magad jobban a műsorban?

Mindkét szerepben nehéz helyt állni, de nyilván a tánc nehezebb, nekem legalábbis. Egyébként Mexikóban is volt már egy táncos műsor, amiben szerepeltem, így a Dancing with the Stars a második alkalom volt számomra. Van már tehát ebben némi tapasztalatom, és rájöttem, hogy nagyon sok fegyelmet, időt, fizikai és mentális erőnlétet kíván és igényel az, hogy hétről-hétre a zsűri elé rakj egy koreográfiát, na meg persze koncentrációt. Színésznőként viszont azzal nem volt gondom, hogy előadjam a produkciókat – most nem ismerem még az idei versenyzőket, most fogom látni először az elődöntőben a résztvevőket, így természetesen előítélet nélkül fogom őket értékelni, de mindenképp azt fogom nézni, hogy mennyire tudnak majd ők is átadni egy-egy történetet a táncon keresztül, hogy mi is megéljük azt, amit ők éreznek. Engem ez érdekel a leginkább, ezt figyelem majd. Vannak jó táncosok és énekesek, akik jól csinálják azt, amit csinálnak, de hogyha nem leszel tőlük libabőrös és nem ráz ki a hideg, akkor az mégsem annyira jó. Vannak művészek, akik azonban érzelmeket közvetítenek, mégpedig nagyon jól – én például nem vagyok egy jó táncos, de a közönség mégis jónak talált, mert azt érezte, hogy átadok valamit magamból és a legbelsőbb énemből.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!