Colin Farrell elárulta titkát! - Kisfia súlyosan beteg!

Colin Farrell sokáig nem hallatott magáról, most azonban megtörte a csendet. A nők által bálványozott férfi egy amerikai magazinban mesélt kisfia betegségéről.

Azt gondolhatnánk, hogy a 36 éves színész élete csupa boldogság. Gazdag, jóképű, csodálatos helyen él, de ennek ellenére mégsem tökéletes minden, ugyanis kilenc évvel ezelőtt gyermeke orvosaitól olyan hírt kapott, ami minden szülőnek a rémálma.

Colin Farrell kilencéves fia, James, ugyanis az úgy nevezett Angelman-szindrómában szenved. Ez egy fejlődési zavar, ami által például mozgási és beszédfejlődési zavarok lépnek fel a betegeknél. Jamesnél ez abban nyilvánult meg, hogy csupán 4 évesen kezdett el menni, 7 évesen kezdett el beszélni, illetve 18 évesen fog csak tudni egyedül enni.

A színész az amerikai InStyle magazinnak mesélt arról, hogy milyen az élet egy beteg gyermekkel: „Nem akarom szépíteni azokat a dolgokat, melyeken nagyon sok család megy keresztül. A félelem, a döbbenet, a csalódottság és a fájdalom. Ha a gyermekednek speciális szükségletei vannak, akkor nagyon fontos, hogy tudd, hogy nem vagy egyedül.” A színésznek a Foundation For Angelman Syndrome Therapeutics nevű egyesület tagjai sokat segítenek.

Kép: listal.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.