Daniel Craig Afganisztánba is elvitte a Skyfallt!

Hatalmas meglepetésben volt része egy Afganisztánban állomásozó brit katonai egységnek a minap, hiszen nem más, mint maga James Bond látogatta meg őket. Daniel Craig az ügynök sorozat legújabb részét is elvitte hozzájuk.

A színész személyesen jelent meg vasárnap egy afganisztáni brit katonai táborban, hogy bemutassa a legújabb Bond-epizódot. A film – számszerűsítve is - hatalmas sikereket ért el a mozikban, de nem volt ez másképp a száraz és homokos Afganisztánban sem. Az ott állomásozók kitörő lelkesedéssel fogadták a Skyfall különleges „premierjét”.

A színész még egy rövid beszédet is tartott a vetítésre összesereglett nyolcszáz katona előtt, de egyébként is nagyon közvetlenül viselkedett velük. Jókat beszélgetettek, érdeklődött a családjuk, és a munkájuk felől is, na és persze a közös fotók sem maradhattak el.

Craig képzett ügynök lévén természetesen nem csak társalgással töltötte az idejét, ott-tartózkodása alatt bejárta a tábort, és megnézte az éppen folyó kiképzést is. Kipróbálta a brit katonák által a bevetéseken használt automata fegyvereket, és egy traumás pácienseket ápoló kórházat is felkeresett. Az egyik közlegény, Scott Craggs szerint az élmény nagyon jó hatással volt mindenkire, az pedig külön öröm volt számukra hogy a színész"vette a fáradságot és ellátogatott közéjük".

A 007-esnek egyébként bőven lesz még alkalma bizonyítani rátermettségét, hiszen nemrég vállalta el további két James Bond-film főszerepét, több mint 50 millió dollárért (11 milliárd forint). A két új epizódot várhatóan 2014-ben, illetve 2016-ban láthatjuk majd a mozikban. Már alig várjuk!

Kép: thesun.co.uk

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.