Sztárok

Chuck Norris megmutatta ritkán látott feleségét: az elbűvölő Gena negyedszázada hű társa a világsztárnak - Fotók

Az Ütközetben eltűnt egykori sztárja az utóbbi időben teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, ezért is számít ritka alkalomnak, amikor megmutatja imádott feleségét.

Nem a színészi tehetsége miatt szerettük

Chuck Norris, a nyolcvanas-kilencvenes évek emblematikus akciósztárja szinte teljesen visszavonult a szórakoztatóipartól. Végtére is nem hibáztathatjuk: a 83 éves világsztár harcművészként, színészként, producerként és forgatókönyvíróként is bizonyított már a világnak. Jóllehet sosem ellenállhatatlan színészi tehetségéért szerettük, az Ütközetben eltűnt és a Tomboló terror című bűnös élvezetekkel (vagyis olyasfajta akciófilmekkel, amik "annyira rosszak, hogy már jók") nézők millióinak arcára varázsolt őszinte mosolyt, és azt sem szabad elfelednünk, hogy Norris civilben is csupaszív, bájos egyéniség. Ritka alkalomnak számít, amikor a világsztár megmutatja imádott feleségét, nemrég azonban "megtörte a hagyományt". Lapozz, máris mutatjuk Norris nejét, az elbűvölő Genát!

E sokatmondó fotó hétfőn jelent meg Norris Instagram-oldalán.
Kattints a további képekért!

Az Alkonyat-filmek korábbi főszereplője egy pazar Los Angeles-i étteremben randevúzott szíve választottjával, Dylan Meyerrel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Alaposan átgondolják a magyarok, hogy milyen péktermékeket tesznek a kosarukba. Akárhogy szeretnénk, a kenyér, és sokak kedvence, a zsemle árában nem lesz érzékelhető a változás pozitív irányban.
Lifestyle
Ahogy az egészséges táplálkozás egyre inkább a reflektorfényebe kerül, úgy kezdenek egyre többen odafigyelni a mértékletes cukorfogyasztásra. De vajon mennyi is az ideális mennyiség?
Lifestyle
Fantasztikusan működő ösztönökre, átlagon felüli intelligenciára, páratlan gyorsaságra és tökéletes megfigyelőképességre lesz szükséged a sikerhez.