Céline Dion egészségi állapota miatt ismét arra kényszerült, hogy lemondja a fellépéseit

A kanadai származású énekesnő orvosai tanácsára lemondta az észak-amerikai turnéját súlyos egészségügyi problémái miatt. Céline Dionnak olyan erős fájdalmai vannak, amik már a mozgásban is akadályozzák.

Négy évtizede meghatározó előadó

Céline Dion immár negyven éve van a pályán, hiszen alig 12 éves volt, amikor René Angélil felfedezte, és alig pár év alatt világsztárt csinált a kanadai énekesnőből. A munkakapcsolatból később szerelem lett, aminek rosszakaróik nem jósoltak hosszú jövőt, mivel 26 év volt a köztük lévő korkülönbség, ők viszont mindenkire rácáfoltak. 1994-ben álltak oltár elé, házasságukból pedig három fiuk született. 2016-ban aztán bekövetkezett a legrosszabb, ami megtörténhet: Angélil rákban elhunyt.

Céline nagyon rosszul viselte a gyászt, drasztikusan lefogyott, ami miatt a média és a rajongói is folyamatosan az aggodalmukat fejezték ki. Az énekesnő teljesen egyedül érezte magát, hiszen élete szerelme egészen fiatalkora óta volt a partnere csakúgy a magánéletben, mint a karrierjében. Előfordult, hogy Céline a színpadon, a közönség előtt omlott össze. Az azóta eltelt öt évben az idő talán valamelyest enyhítette az énekesnő fájdalmát, azt azonban már korábban kijelentette, hogy nem szándékozik többé újraházasodni.

Az utóbbi időben sajnálatos módon újfent problémák akadtak Dion egészségével, állapota most olyan súlyos, hogy amiatt le kellett mondania a turnéját.

Részletek a következő oldalon, lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2